KrychFire 109 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Cześć i czołem! Drodzy Pirofani wpadłem na pomysł,żebyście ukazali swoje rarytasy, które wzbudziły wasze wspomnienia z młodych lat. Jeśli macie nadto swoich zbiorów to możecie się wymieniać między sobą legendarną pirotechnika. Kilka moich zbiorów: Pozdrawiam. 1 Cytuj
abuk 30 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Wyrzutnia komet od SP Pierwotna wersja "Kongo" od Jorge w wykonaniu SP Air Bomb - wiadomo Szajsingi - wiadomo 1 Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 9 Lipca 2019 Korki do pistoletu - znane wszystkim z opowieści jak kiedyś to było Tego Pana nie przedstawiam 2 Cytuj
fajerwerkiLider 16 Opublikowano 20 Lipca 2019 Ten Achtung to wcale taki retro nie jest Normalnie są jeszcze w obiegu 1 Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 20 Lipca 2019 7 minut temu, fajerwerkiLider napisał: Ten Achtung to wcale taki retro nie jest Normalnie są jeszcze w obiegu No w sumie to tak Ale foty w tym temacie będą nabierać mocy. Po latach jak się tu wróci to już łezka się w oku zakręci Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Listopada 2019 Siemanko Takie koreczki i pudełko po zapałkach znalazłem jak jeszcze latałem za małego po odpustach czyli korki mogą mieć dobre 10 lat 1 Cytuj
blvox 2 Opublikowano 13 Grudnia 2019 3 godziny temu, Kulina98 napisał: Znalezione w piwnicy A ja wszędzie szukam cyrkoblitz, parę dni temu były jeszcze na necie ale spóźniłem się z zamówieniem... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi