AEQUS ACHTUNG 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam nan pytanie co mi marze zrobić policja jeśli przyłapią mnie na strzelaniu petard pare dni przed sylwkiem :evil: :evil: :evil: :evil:
AEQUS ACHTUNG 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 NOSTRA a ile wynosił by ten mandat bo jak mniej niż 200zł to strzelam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen:
AEQUS ACHTUNG 0 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Do 500zł za takie ------- nie strzelamdo sylwka niecały miesiąc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dzięki za odpowiedz pozdro qunple :mrgreen://edit
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja tam cały rok puszczam petardy i nikt mnie nigdy nie złapał ... trzeba umieć się kamuflować
velibrum 12 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Skąd ty takie przepisy wziąłeś? Fajerwerki można kupować cały rok! A strzelanie to określają odpowiednie dla każdego województwa przepisy! Policja ma prawo wyciągnąć konsekwencje tylko wtedy jeżeli jesteś nieletni, albo w czasie poza 30 grudnia i 1 stycznia zakłócasz ciszę nocną. I nie zmyślaj z tymi przepisami :lol:
mazii23 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Veli to powiedz mi jak się mają przepisy co do województwa wielkopolskiego :?: :mrgreen: bo z tego co ja wiem można strzelać cały rok :razz:
velibrum 12 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jeżeli jesteś pełnoletni, albo strzelasz pod nadzorem osoby pełnoletniej i nie zakłócasz ciszy nocnej ( cisza jest od 22 ) to nic Ci nie mogą zrobić. W Twoim województwie wolno strzelać cały rok jeżeli nie łamie się powyższych zasad.
gojat 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja to myślałem że tylko rakietami nie można strzelać a policja sobie nic nie robi z dzieci które strzelają
MICHUIKRZYCHU 0 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Osoba niepełnoletnia nic nie zapłaci no chyba że będzie wezwanie do sądu...moim zdaniem tylko spiszą i pójdą...
AEQUS ACHTUNG 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Weliburn, a jak z przepisami w woj. Pomorskim :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Rekomendowane odpowiedzi