FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 29 Października 2019 1 minutę temu, guliwer napisał: piękny arsenał @FUNPIRO Będzie jeszcze ładniej 1 Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 29 Października 2019 15 minut temu, wybuchowy napisał: no w porównaniu z twoim zeszłorocznym stuffem - to pozbyłeś się wielu gruzów ale dalej jestes forumowy hurtownik Dzięki bardzo ale tak jak mówiłem Każdy ma Swój Świat i Własne Elfy 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Października 2019 Dokładnie,każdy inaczej też postrzega sylwestrowe strzelanko Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) WYBUCHOWE I HURTOWE zasilenie stuffu Edytowane 31 Października 2019 przez FUNPIRO 2 Cytuj
drewniak 19 Opublikowano 31 Października 2019 15 minut temu, FUNPIRO napisał: WYBUCHOWE I HURTOWE zasilenie stuffu Skąd masz te rakiety? Bo ja chciałem kupić ale nigdzie nie było.... A to co mi obiecał IfyouKnowMe to jakaś bajka.... Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 31 Października 2019 8 minut temu, drewniak napisał: Skąd masz te rakiety? Bo ja chciałem kupić ale nigdzie nie było.... A to co mi obiecał IfyouKnowMe to jakaś bajka.... Znajdź temat pirorookie z 2018 i będziesz wiedział. 2 Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) 27 minut temu, drewniak napisał: Skąd masz te rakiety? Bo ja chciałem kupić ale nigdzie nie było.... A to co mi obiecał IfyouKnowMe to jakaś bajka.... Także chciałem od Niego kupić ale temat się urwał , kupiłem je na Pirohicie , HURTOWO prawda ? k4n4i4. Edytowane 31 Października 2019 przez FUNPIRO 1 Cytuj
Pironolimit 1 Opublikowano 31 Października 2019 3 godziny temu, FUNPIRO napisał: WYBUCHOWE I HURTOWE zasilenie stuffu Miałem je , bardzo fajne efekty Cytuj
Pironolimit 1 Opublikowano 31 Października 2019 Dnia 14.09.2019 o 09:42, FUNPIRO napisał: Witam , jako że jestem maniakiem rakiet chciałem przedstawić mój stuff na 2019 rok 2 x No Limits od Piromaxa niestety tylko jeden zestaw z 2016 roku jeszcze kaliber 63 mm drugi to już 2018 czyli gorszy kaliber 52 mm rakiety lecą bardzo wysoko i efekt jest mniejszy , pomaga zdjęcie końcówki . 2 x razy Alcor od Pyro Moravii nie muszę przedstawiać , są świetne 3 razy Fantasy Cracling Thunder także bez komentarza 3 razy Opal od Komety jeszcze na NWP szelki 2 bardzo fajny efekt 2 razy Sky Burners od Lesli z tego co widziałem interesujące 3 razy No Sound od Klaska jak na rakiety bez huku nawet fajny efekt 3 razy Diabolo z Lidla pozostałość po zeszłym roku 3 razy Posejdon od Jorge do zabawy Planuje jeszcze dokupić Bazooki ,Venomy i może coś więcej w czarny piątek Na pewno rzymiaki No limits i kilka 100 strzałowych wyrzutni................................................ Noo wybór rakiet jest mega Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Listopada 2019 Oglądając twój temat mam wrażenie,że zalogowałem się na jakiś sklep.Tylkp cen brakuje.Nie widzialem chyba takiej ilości rakiet nigdy u kogoś Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 1 Listopada 2019 4 minuty temu, damian7878 napisał: Oglądając twój temat mam wrażenie,że zalogowałem się na jakiś sklep.Tylkp cen brakuje.Nie widzialem chyba takiej ilości rakiet nigdy u kogoś to jest pirorookie Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 Hurtowe zasilenie stuffu , dla tych wszystkich Śmiesznych Ludków którzy jedyne co mogą to dać lika w dół , a żal i zazdrość d*pę ściska OJ JAK BARDZO HA HA HA HA Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Listopada 2019 Mozna wiedziec gdzie kupowałeś i za ile te monstery? Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 21 godzin temu, damian7878 napisał: Mozna wiedziec gdzie kupowałeś i za ile te monstery? Kupiłem je na promocji w Pirohicie po 37 zł za sztukę Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Następne Hurtowe zasilenie No To START można hejtować bo dupsko ciśnie no i proszę o wpisy na forum są moze inteligętne inaczej szczególnie wpisy Pana W ale zawsze fajnie poczytać i pośmiać się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi