FUNPIRO 13 Opublikowano 19 Września 2019 Signature Range R 7538S Klasek 30 mm 8 shots nec. 150 Udana odpowiedż Klaska na No Limits Piromaxa wydaje Mi się że efekt jest lepszy o Limitsów ,bardziej gęsty Udało Mi sie kupić ostatnie 6 sztuk na Ale petarda po 18 zł , 40 % taniej niż u konkurencji. Miałem i Polecam 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 23 Października 2019 Również zakupiłem je na alepetardzie,przy tej cenie to jest prawdziwe KO.Tak jak na filmie strzela wolno więc można nacieszyć się efektami.Nawet nie myślcie aby trzymać to w ręce! Cytuj
FUNPIRO 13 Autor Opublikowano 23 Października 2019 3 godziny temu, Grubbert napisał: Również zakupiłem je na alepetardzie,przy tej cenie to jest prawdziwe KO.Tak jak na filmie strzela wolno więc można nacieszyć się efektami.Nawet nie myślcie aby trzymać to w ręce! Rzeczywiście porównywalne do No Limits Piromaxa . Kupiłem na Ale Petarda 15 sztuk i zostało mi 7 . Na Sylwestra dokupię jeszcze z 10 sztuk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi