Skocz do zawartości

Dlaczego moździerze/szelki zostały wycofane?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, czes89 napisał:

witam, czy ktoś próbował kupować lub sprowadzać szelki z zagranicy ? Tak mam świadomość że wymagana koncesja na terenie unii ale są też kraje gdzie to nie jest wymagane...

Zamówisz na internecie i paczka może utknąć na celnym. Nie dość, że kasa pójdzie w błoto to jeszcze możesz mieć wjazd policji.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Cóż, ludzie zaczną robić sami taki rodzaj pirotechniki - i to będzie bardziej niebezpiecznie aniżeli kupno jeszcze kilka lat temu moździerza w Biedronce czy sklepie internetowym. Wspomnicie moja słowa, Paweł 2020 rok, już prawie nie ma pirotechniki....

Opublikowano
8 minut temu, Bartekeuro napisał:

Chcę tylko przypomnieć, że to nie jest forum o samoróbkach!

Ja tylko piszę że to nie jest bzdura i ludzie będą takie rzeczy robić. Ale oczywiście nikogo nie zachęcam do takich działań. A to że to nie jest forum o samoróbkach to chyba nie oznacza że nie można nawet o nich wspomnieć.

Opublikowano
1 minutę temu, Bartekeuro napisał:

Jest niepisana zasada, że nawet nie warto o tym wspominać.

Skoro jest niepisana, to znaczy że jej nie ma w regulaminie. Nic złego nie zrobiłem. Jesteś moderatorem, jak ci się nie podoba to usuń moją odpowiedź.

Opublikowano
W dniu 28.12.2020 o 18:54, Bartekeuro napisał:

Jedna z większych bzdur jakie ostatnio przeczytałem.

Zanim wypomnisz komuś bzdurę, spróbuj zrozumieć zdanie drugiego człowieka, pogódź się z tym, że każdy ma prawo do swojego zdania. Twoja wypowiedź nosi znamiona bzdury. bo nie dopuszcza innych do polemiki, dyskusji. :)

W dniu 28.12.2020 o 19:57, PiroMan25 napisał:

Ja tylko piszę że to nie jest bzdura i ludzie będą takie rzeczy robić. Ale oczywiście nikogo nie zachęcam do takich działań. A to że to nie jest forum o samoróbkach to chyba nie oznacza że nie można nawet o nich wspomnieć.

Kolega menCZester chyba zbyt łogniście tutaj reaguje na zdania innych. Może dlatego, że to ,,ekspert" jest. My, malutcy, nie mamy prawa do głosu. On nawet nie wie z kim tutaj w polemikę wchodzi :D Oj, szkoda, że nie istnieje już społeczność Fireworks. net :D Bym z chęcią tam mu się przedstawił, ze swoim dorobkiem i wiedzą. Niemniej, pozdrawiam i trochę zimnej wody życzę. Pomoże 

• Like 1
Opublikowano
17 godzin temu, killerpogro napisał:

Kolega menCZester chyba zbyt łogniście tutaj reaguje na zdania innych. Może dlatego, że to ,,ekspert" jest. My, malutcy, nie mamy prawa do głosu. On nawet nie wie z kim tutaj w polemikę wchodzi :D Oj, szkoda, że nie istnieje już społeczność Fireworks. net :D Bym z chęcią tam mu się przedstawił, ze swoim dorobkiem i wiedzą. Niemniej, pozdrawiam i trochę zimnej wody życzę. Pomoże 

Oj to kolega nie chce mnie widzieć wkurzonego xD. Trochę denerwuje mnie po prostu to że nawet nie można wspomnieć o niczym takim. Bartek pisze że to nie jest forum o samoróbkach, kiedy ludzie na chacie potrafią się kłócić które spodnie są najlepsze pomimo że to nie jest forum odzieżowe. Więcej luzu tu trzeba.