k4n4li4 276 Opublikowano 27 Października 2019 No no, świetny początek. Graffiti i song super wyrzutnie. 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 27 Października 2019 Bardzo ładnie się zapowiada i masz dość rzadko spotykane u innych kosteczki 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 27 Października 2019 Bardzo mocne petardy Butterfly Cracker,zrobią duże wrażenie Wyrzutnie klasa! 1 Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 27 Października 2019 48 minut temu, Bartekeuro napisał: Gdzie zamawiałeś? Sklepy internetowe i stacjonarne Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Października 2019 18 minut temu, Bartekeuro napisał: A konkretnie ? Gdzie kupiłeś tę fontanne 3 minutowa San Francisco Najprędzej pirohit i pirofan Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 27 Października 2019 Kupiłem u siebie w sklepie stacjonarnym promka była po 35 ziko, ale w tej chwili już nie ma bo kupiłem ostatni karton:) Z tego co widziałem na necie to obecnie dostępna tylko na pirofan tak jak napisał @k4n4li4 Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 27 Października 2019 15 minut temu, k4n4li4 napisał: Najprędzej pirohit i pirofan Kupiłem ostatnie 5 na Pirohicie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Widzę mega klasowe wyrzutnie.Szacun za wybór.Grafitii miałem rok temu i mnie zachwyciła.Zwlaszcza seria trzeszczących wierzb,efekt jakby na całe niebo.Pamietam tez doskonale serie finałową z dodatkiem gwizdów.Mega było☺.Jw42 natomiast to taki średniawy jak dla mnie.Ciekawe jak wypadnie setka☺.Ogólnie łapka w górę bo stuff robi wrażenie☺ Edytowane 30 Października 2019 przez damian7878 1 Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zazdroszczę tego crazy shaman'a Podpasowała mi ta kosteczka. Na początku połączenie dwóch odmian brokatu. Wiry do chryzantem multi też super no i ten złoty crackling z brokatem w finale... Dużo tytanowych kości Z shark cake będziesz Pan zadowolony bo naprawdę dobrze wali. Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 7 Listopada 2019 10 minut temu, mpiwowski napisał: Jest jakiś film tej kosteczki Crazy Shaman? Jest u importera kometa na ich kanale YT 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Listopada 2019 Widzę, że nie stawiasz tylko na jedną firmę @mpiwowski Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 8 godzin temu, Piotrek007 napisał: A gdzie tego Shamana wyrwales? I za ile 25 minut temu, Bartekeuro napisał: Fajna kostka ale jeśli kosztuje z 400 zł to nie kalkuluje sie. @Piotrek007 Bezpośrednio w hurtowni. Aktualnie nie widziałem aby jakiś sklep internetowy miał na stanie. @Bartekeuro Za mniej niż 400 niestety nie kupisz chyba że jesteś hurtownikiem, to wtedy tak No albo na posylwestrowej wyprzedaży Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Listopada 2019 3 minuty temu, guliwer napisał: @Piotrek007 Bezpośrednio w hurtowni. Aktualnie nie widziałem aby jakiś sklep internetowy miał na stanie. @Bartekeuro Za mniej niż 400 niestety nie kupisz chyba że jesteś hurtownikiem, to wtedy tak No albo na posylwestrowej wyprzedaży http://www.phuweco.com.pl/crazy-shaman-new 1 Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: http://www.phuweco.com.pl/crazy-shaman-new @k4n4li4 O widzisz te internety są głębokie @k4n4li4 lubię różnorodność ponieważ uważam że prawie każdy importer ma ciekawe produkty. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Listopada 2019 1 godzinę temu, guliwer napisał: @k4n4li4 O widzisz te internety są głębokie@k4n4li4 lubię różnorodność ponieważ uważam że prawie każdy importer ma ciekawe produkty. W sumie jak znasz czeski to możesz też u czechów kupić bo na kilku sklepach widziałem xD Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 Smaczna nowość tego roku Tylko nie pytajcie gdzie i za ile 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Listopada 2019 No szalejesz chłopie. 50mm i to 50strzałów na pewno zrobi robotę. Cytuj
kontodousuniecia 5 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 47 minut temu, k4n4li4 napisał: No szalejesz chłopie. 50mm i to 50strzałów na pewno zrobi robotę. Nie ma wyjścia kosteczka musi pokazać pazur To już prawdopodobnie koniec zakupów. Chyba że w czarny piątek uda się coś jeszcze godnego upolować. Choć powiem szczerze że nie nastawiam się za bardzo bo magą być słabe promocje a ręka gęsta i co lepsze to znika w MiG Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi