drewniak 19 Opublikowano 28 Października 2019 Siemanko Rok temu nie zdążyłem wrzucić stuffu, ale teraz już trzeba. Ogólnie to rezygnuję z drobnicy oczywiście oprócz petard. Na pewno jeszcze coś dojdzie, do grudnia trochę czasu jeszcze zostało. Pierwsza paczka z Bigfuna Czekamy na update'y Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Października 2019 Dobry start, viserion i spektrum bardzo dobre wyrzutnie, huku też ci nie zabraknie. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Października 2019 Kostki rekomendowane przez wielu na tym forum, być może najlepsze cena/jakość z Triplex'a i w ogóle spośród tego co dostępne w Polsce. Tuono Blue i Shark z dodatkiem tytanu, również u mnie w tym roku jako pozostałości z Sylwka 2018 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 28 Października 2019 Dobrze jest są Sharki i TB5 Viserion to bardzo dobry wybór stary ale nadal jary.. A co do Spektrum no nic to już nie to samo co 2 lata wstecz ale, mam nadzieje że ci się on spodoba. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 28 Października 2019 24 minuty temu, wybuchowy napisał: ta kostka spektrum to wygląda na uszkodzoną... #pdk Tak jest uszkodzona, ale jutro ją posklejam i będzie lepsza niż wyszła z fabryki 22 minuty temu, Kamil911 napisał: Dobrze jest są Sharki i TB5 Viserion to bardzo dobry wybór stary ale nadal jary.. A co do Spektrum no nic to już nie to samo co 2 lata wstecz ale, mam nadzieje że ci się on spodoba. No zobaczymy, kiedyś miałem Spektrum ale go do końca nie pamiętam. Ostatnio miałem sorbet i nie chciałem drugi raz z rzędu tego samego. Ciekawy jestem jak będzie strzelać, jak lipnie to go więcej nie kupię Cytuj
FUNPIRO 13 Opublikowano 28 Października 2019 2 godziny temu, drewniak napisał: Siemanko Rok temu nie zdążyłem wrzucić stuffu, ale teraz już trzeba. Ogólnie to rezygnuję z drobnicy oczywiście oprócz petard. Na pewno jeszcze coś dojdzie, do grudnia trochę czasu jeszcze zostało. Pierwsza paczka z Bigfuna Czekamy na update'y Zawsze jakiś początek już jest. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Update Długo wyczekiwany i przepłacony 10 razy moździerz i jakaś drobnica Edytowane 29 Października 2019 przez drewniak 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Października 2019 Zależy jak na to popatrzeć bo jak chcesz gotowy produkt do strzelania z rurą to proszę wychodzisz wkładasz ładunek zapalasz i cieszysz się efektem i nic cię nie interesuje a moździerz bardzo fajny i petardki do zabawy eleganckie zwłaszcza chyba super crackery tam masz Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Października 2019 Jak dla mnie prawilny zakup, jedynym znakiem zapytania są Devola Rana przez jednych chwalone, przez drugich ganione, zależy jaka siądzie partia towaru. Po rozmowach na Chatboxie wydać, że Thundering King jest często nazywany w skrócony sposób Thunder King, albo Thunder. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 30 Października 2019 36 minut temu, mantis napisał: Jak dla mnie prawilny zakup, jedynym znakiem zapytania są Devola Rana przez jednych chwalone, przez drugich ganione, zależy jaka siądzie partia towaru. Po rozmowach na Chatboxie wydać, że Thundering King jest często nazywany w skrócony sposób Thunder King, albo Thunder. Zobaczymy jak będzie walić Delova Rana, wziąłem jedną paczkę na testy Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 30 Października 2019 58 minut temu, drewniak napisał: Zobaczymy jak będzie walić Delova Rana, wziąłem jedną paczkę na testy Bardzo głośna o ile wypali i to jest najwiekszy problem tych petard. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 30 Października 2019 16 minut temu, Grubbert napisał: Bardzo głośna o ile wypali i to jest najwiekszy problem tych petard. To mnie pocieszyłeś.... Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Października 2019 Dwie wisienki są.Na pewno zachwycą w praktyce.Viserion to wali smiało jak 1,2.Po raz pierwszy nie zauważyłem różnicy między 1,0 a 1,2 kiedy u mnie działała.Petardy też spoczko masz Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 30 Października 2019 15 minut temu, piromati napisał: A ile dałeś? Pierwsze zdjęcie 2 stówy, drugie 180 ale w tym 2 małe palniki jeszcze których nie mam na zdjęciu. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Ostatni update, więcej już raczej nic nie dojdzie.... 9 rakiet E.T. Zobaczymy czy te rakiety są coś warte Edytowane 5 Listopada 2019 przez drewniak Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Listopada 2019 Bardzo atrakcyjnie wyglądają.Ciekawe jak się spiszą Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 6 Listopada 2019 Fajny stuff ci wyszedł ani za dużo ani za mało tak w sam raz, ja to bym odpuścił ThunderKinga cena tego moździerza to jakieś nieporozumienie Mimo to nie wierzę by to był koniec.. będzie jak ze mną. :P Do grudnia jeszcze duużo czasu. Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Ostatni mały update, do zabawy.... Edytowane 17 Grudnia 2019 przez drewniak Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Skromnie ale jest, w ogóle te iskry mnie się podobają ps: zapraszam do mnie Edytowane 17 Grudnia 2019 przez przemo312132 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Gdyby tak sobie zsumować w myślach wszystko co tutaj wrzuciłeś, to trochę tego jest. Zastanawia mnie "Iskra", skoro weszli na rynek linią produktów, to co zaprezentują. Czy przebiją się do gustu forumowiczów? Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Testowałem dwie z tej serii i powiem że jestem zaskoczony bardzo pozytywnie zwłaszcza że wyrzutnia jest wielkości telefonu Cytuj
drewniak 19 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 Godzinę temu, mantis napisał: Gdyby tak sobie zsumować w myślach wszystko co tutaj wrzuciłeś, to trochę tego jest. Zastanawia mnie "Iskra", skoro weszli na rynek linią produktów, to co zaprezentują. Czy przebiją się do gustu forumowiczów? Zobaczymy, czy rozmiar ma znaczenie 1 godzinę temu, przemo312132 napisał: Skromnie ale jest, w ogóle te iskry mnie się podobają ps: zapraszam do mnie Miałem w Rytlu strzelać ale będę w Tczewie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi