k4n4li4 276 Opublikowano 26 Listopada 2019 7 godzin temu, kamils38 napisał: Rzymiaki bardzo fajne z petard to jedynie sharki robią robotę reszta to wsypać garnka i podpalić xd C4 dają radę... jeśli wybuchną xD Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 I tymi skromnymi zakupami na BF już serio kończę zakupy na ten rok <miała być Fermata B ale zamiast niej przysłali tą... no cóż pomyłka pewnie przy tej ilości zamówień, zdarza się> Fotka całości wleci niebawem Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Te dwie wyrzutnie dają radę chociaż cena dla mnie ciut za wysoka. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, k4n4li4 napisał: Te dwie wyrzutnie dają radę chociaż cena dla mnie ciut za wysoka. na promce 190 za obie więc myślę że warto, przy regularnej cenie ponad 160 raczej też bym ich nie kupił Edytowane 3 Grudnia 2019 przez alekfajerwerki Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 7 minut temu, k4n4li4 napisał: Gdzie była taka zacna promocja? Na pirohicie, miałem brać achillesa z pp ale ostatecznie na to padło Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Grudnia 2019 1 godzinę temu, alekfajerwerki napisał: Na pirohicie, miałem brać achillesa z pp ale ostatecznie na to padło Nie zawiedziesz się na tych kostkach :>> Zobaczyłem co masz od pierwszego posta i powiem jedno "miazga" sporo dobrego towaru który chętnie bym widział u siebie w stuffie, dla mnie idealny Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Eleganckie kosteczki od funke dla mnie najlepszy importer tylko trochę cena wysoka ale warto Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2019 Nie ma co przedłużać, bo nic już raczej do tego nie dojdzie ... Tak więc prezentuje fotkę całości Zamawiane było na ; PiroArt , Superfajerwerki i PiroHit 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jakościowy arsenał z zachowaniem odpowiednich proporcji pomiędzy konkretami a zabawkami. Do tego degustacja importera Funke oraz 50mm z Triplexa. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Bardzo fajny zestawik myślę że funke zrobi robotę bardzo fajne kostki i mocne petardy też są sharki ładnie dają Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Jest tego naprawdę bardzo dużo.W dodatku wszystko mało znane do spraktykowania...Będzie sie działo w Sylwka Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ostatnie zakupy oraz małe przygotowania ; Warkoczyk & " Pokaz " ; Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 5 minut temu, damian7878 napisał: Jaki karabinekMógłbyś to nagrać? oczywiście wleci całościowy filmik tutaj ; https://www.youtube.com/channel/UCqtLIEx7tcSljPavWio5QHQ?view_as=subscriber Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi