Skocz do zawartości
  • 0

Wyrzutnia do 800zł

Pytanie

Opublikowano

Witam,

Mam takie pytanko.. Powoli chcę komponować swój stuff, a zawsze zaczynam od największej wyrzutni(zestawu) :) W stuffie 2018/19 miałem TXB012, która była naprawdę piękna, niestety teraz ciężko mi podjąć decyzję czy coś zmieniać.. Patrzyłem nawet za TXB101, ale.. nadal wydaje mi się, że tańsza TXB012 jest ładniejsza :D Ktoś by coś fajnego polecił? 

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

jedno i drugie jest fajne, to są bardzo dobre kostki. txb101 ma więcej 30mm

• 0
Opublikowano
58 minut temu, PiroArt.eu napisał:

jedno i drugie jest fajne, to są bardzo dobre kostki. txb101 ma więcej 30mm

No spoczko, tylko jakoś właśnie nadal TXB012 mi się bardziej podoba efektami jak oglądam filmiki ;) Dlatego szukam czegoś innego, ale nie wiem czego :/

• 0
Opublikowano

txb017 jak do 800zł

• 0
Opublikowano
9 godzin temu, k4n4li4 napisał:

txb017 jak do 800zł

Oglądałem :( Nadal TXB012 wydaje mi się lepsza pod względem efektów :( Może jeszcze coś znajdę, ale na razie zapowiada się ten sam zakup :/

• 0
Opublikowano
5 godzin temu, wimexo napisał:

Oglądałem :( Nadal TXB012 wydaje mi się lepsza pod względem efektów :( Może jeszcze coś znajdę, ale na razie zapowiada się ten sam zakup :/

Spoko,  odpaliłem  txb012 niedawno i jak za te pieniądze to bardzo dobry kompocik

• 0
Opublikowano
3 godziny temu, k4n4li4 napisał:

Spoko,  odpaliłem  txb012 niedawno i jak za te pieniądze to bardzo dobry kompocik

No właśnie wydaje mi się, że lepszego nie ma w cenie do 800zł ?  Jak tak patrzę to nie mogę nic wypatrzeć ciekawszego ^^ TXB012 koło 600zł, czyli i tak dobra cena.. ;)

• 0
Opublikowano
5 minut temu, wimexo napisał:

No właśnie wydaje mi się, że lepszego nie ma w cenie do 800zł ?  Jak tak patrzę to nie mogę nic wypatrzeć ciekawszego ^^ TXB012 koło 600zł, czyli i tak dobra cena.. ;)

na piroarcie za 5 stówek kupi

• 0
Opublikowano (edytowane)
Dnia 3.11.2019 o 12:57, k4n4li4 napisał:

na piroarcie za 5 stówek kupi

Udało się zdobyć za 472zł ;) Do tego wziąłem Fireball XXL, rzymskie ognie i dostałem jeszcze 2 smoke bomby arko, czyli w sumie 40zł jeszcze w gratisikach :P

Zakupy udane, tanio ;) Także początek zaczęty.. Kolejne zakupy zapewne na Black Friday ;) Myślę, że za podobną kwotę przyatakować można, no ii.. do Tomaszka po rakiety pewnie pojadę jako, że tak w biegunie coś nie widzę tych fajnych dużych rakiet, ale jeszcze jest czas to się zobaczy :D

Właśnie.. Rozglądałem się za moździerzami.. i widzę thunder kinga, tylko.. nie mam rury w sumie takiej aktualnie i nie wiem czy brać ten zestaw z rurą i dodatkowo dokupić to 12szt. ? Czy skołować sobie jakąś rurę lepiej gdzieś 45mm? ^^

Edytowane przez wimexo
  • 0
Opublikowano

To już od ciebie zależy ale jak masz gdzie rurę załatwić to bierz same szelki, zapytaj się na pp czy nie mają