Erokas 3 Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Jako, że nadchodzi sylwester chciałem się przywitać i dodać swojego pierwszego posta, przy okazji pochwalić się tegorocznymi zbiorami. Planuje jeszcze jedne zakupy na black friday ( jakieś 2" ) i powinno być wszystko Strzelanie w tym roku szykuje się z kolegami Grubbert i kamils38. Edytowane 3 Listopada 2019 przez Erokas 3 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Listopada 2019 Jest i Pan prezes na tym zdjęciu to jak w sklepie lub na straganie wybierać płacić i strzelać Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Listopada 2019 No stuff niczego sobie, nie będziecie się nudzić. Widzę, Że supernova Wctym roku niezwykle popularna Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Listopada 2019 Godna podziwu zawarość.Stuff zachwyca.Ułożony przy użyciu szarych komórek.Jest wszystko co potrzeba do wspaniałej zabawy Sylwestrowej.Dużo znakomitego strzelania na wieczór a w nocy to już w ogóle rozwalisz system w okolicy☺.Gratuluje zakupów!! Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 3 Listopada 2019 Panie prezesie cóż mogę napisać...Wyrzutnie to chyba taczkami na sylwestra wspólnie będziemy wieźć Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Listopada 2019 Pierwszy post i takie coś, dla mnie szok. Doliczając piro od Grubberta i kamilsa38, na pewno nie będziecie w tym roku obchodzić Sylwestra. Będziecie obchodzili "tydzień sylwestrowy". Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 3 Listopada 2019 1 minutę temu, mantis napisał: Pierwszy post i takie coś, dla mnie szok. Doliczając piro od Grubberta i kamilsa38, na pewno nie będziecie w tym roku obchodzić Sylwestra. Będziecie obchodzili "tydzień sylwestrowy". Hahaha no ale fakt coś w tym jest Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 3 Listopada 2019 Stuff bardzo różnorodny i bez zbędnego gruzu. Na żadnym z produktów się nie zawiedziesz. Od razu widać, że nie kupujesz byle czego i byle jak najwięcej. Bardzo rozsądnie wydane pieniądze. Nawet rurę do naprawy kanalizacji znalazłeś Cytuj
Erokas 3 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 7 minut temu, Kamil™ napisał: Stuff bardzo różnorodny i bez zbędnego gruzu. Na żadnym z produktów się nie zawiedziesz. Od razu widać, że nie kupujesz byle czego i byle jak najwięcej. Bardzo rozsądnie wydane pieniądze. Nawet rurę do naprawy kanalizacji znalazłeś Wyrzutnie zawsze przemyślane, ponieważ raczej robię pokazy a nie odpalam osobno. Sprawna kanalizacja to podstawa! Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 3 Listopada 2019 Ładny zestaw to co lubie najbardziej, czyli dużo kostek i widać, że dobrane z głową i gustem. Zazdroszczę moździerzy, bo sam bym się takimi pobawił przed godziną 0. Już się nie mogę doczekać aż do mnie paczucha przyjedzie. Cytuj
Erokas 3 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 Tak jak mówiłem, mała aktualizacja przedsylwestrowa. Doszły głównie kostki pod pokaz i dość ciekawe rakiety. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Nie koniecznie "mała" Scorpiona miałem i mi się podobał mimo, że to jorge itd. itp. Skull i magnum to dla mnie podkręcone 30mm Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Jestem pod wrażeniem Twojego stuffu.Znajdziemy tu mnóstwo znakomitych wyrzutni.Widzę,że jako jeden z bardzo niewielu na tym forum prezentujesz dużo konkretów z Jorga.Kątóweczki jedne z najlepszych.Skorpion ponoć rewelacja.Do tego wszystkiego masz tyle rakiet i też mnóstwo innych artykułów.Super! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi