Godofireworks 1 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 Fota z fejsa niestety Stuff trochę z piro Polska piro hit I osobiście w czarny piątek w Fajerwerki shop A choinka to chyba nic nadzwyczajnego przed sylwkiem haha Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) 19 minut temu, Godofireworks napisał: Fota z fejsa niestety Stuff trochę z piro Polska piro hit I osobiście w czarny piątek w Fajerwerki shop A choinka to chyba nic nadzwyczajnego przed sylwkiem haha No przed sylwkiem nie ale mamy listopad ° ͜ʖ ° Edytowane 3 Listopada 2019 przez Mroczny Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Listopada 2019 Przed chwilą, Mroczny napisał: No przed sylwkiem nie ale mamy listopad ° ͜ʖ ° No i czarnego piątku jeszcze nie było Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2019 Przed chwilą, k4n4li4 napisał: No i czarnego piątku jeszcze nie było coś mi tu śmierdzi i to nie moje skarpetki ° ͜ʖ ° Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Listopada 2019 1 minutę temu, Mroczny napisał: coś mi tu śmierdzi i to nie moje skarpetki ° ͜ʖ ° Te alcory ze zdjęcia śmierdzą ( ͠° ͟ʖ ͡°) Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2019 12 minut temu, Godofireworks napisał: Dokładnie Czytać nie umieją brak słów Dokładnie nie umiem czytać ale nikt tutaj nie wstawiał swoich zakupów z przed roku xDD dlatego przynajmniej ja myślałem, że to kolejny stuff na 2019 Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 6 Listopada 2019 Alcory mają być w sumie niedługo w sprzedaży.. Ale czy nie będą się różnić od starych Alcorów? Nikt tego na razie nie wie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi