Jarek 4 Opublikowano 10 Listopada 2019 Cześć, Przedstawiam Wam moje dwie wyrzutnie na sylwestra. Wartość tych dwóch kostek to 550zł. Co o nich sądzicie? Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 10 Listopada 2019 Rzadko spotykane wyrzutnie ale fajne bo jest pomieszany kaliber i jeżeli tylko one będą na sylwestra to spoko alternatywa Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Listopada 2019 osobiście to nie widziałem ale możliwe, że będzie dobrze. Mix kaliber jak mniemam Cytuj
mantis 433 Opublikowano 10 Listopada 2019 Gdzie dają takie atomowe schody? Wchodzę na różne sklepy, ale tego nie znam. P.S. znalazłem http://www.superfajerwerki.com.pl/atomic-bomb-c62sma-p-1193.html Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 10 Listopada 2019 Wyrzutnie kupiłem na superfajerwerki.com.pl. Przy okazji bardzo polecam ten sklep, napisałem przed chwilą recenzję w osobnym poście. Bardzo podoba mi się to, że są tu różne kalibry, schodkowa wyrzutnia ma aż cztery różne Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 10 Listopada 2019 Również nie widziałem żadnych z tych wyrzutni na żywo,ale ten atomic może dobrze sadzić. W sam raz do odpalenia solo Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Listopada 2019 Jesteś jedynym użytkownikiem tego forum który ma to czego inni nie mają.Ciekawe jak wypadną kosteczki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi