skowyt1627 16 Opublikowano 12 Listopada 2019 Cześć wszystkim. Mocno zastanawiam się nad wyrzutnią z tematu. Miał ktoś może i chciałby się podzielić wrażeniami z odpalenia tego bydlaka? https://www.youtube.com/watch?v=xACjM5t2no0 Film wydaje mi się zachęcający Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Listopada 2019 1 minutę temu, skowyt1627 napisał: Cześć wszystkim. Mocno zastanawiam się nad wyrzutnią z tematu. Miał ktoś może i chciałby się podzielić wrażeniami z odpalenia tego bydlaka? https://www.youtube.com/watch?v=xACjM5t2no0 Film wydaje mi się zachęcający Mocno się zastanawiałem nad nią ale jednak postawiłem na txb012. Na filmie prezentuje się bardzo dobrze ale pamiętajmy, że klasek lubi podkręcać filmy Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 12 Listopada 2019 22 minuty temu, k4n4li4 napisał: Mocno się zastanawiałem nad nią ale jednak postawiłem na txb012. Na filmie prezentuje się bardzo dobrze ale pamiętajmy, że klasek lubi podkręcać filmy Dzięki za odpowiedź. W sumie teraz mam jeszcze większy dylemat a paczkę zamawiam dziś wieczorem lub jutro. Ale chyba Triplex jest faktycznie ciekawszą opcją. Jeszcze zadałbym Ci pytanie, czy ta wyrzutnia ma lont rezerwowy bo znacznie łatwiej byłoby mi to wrzucić w pokaz Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) 1 minutę temu, skowyt1627 napisał: Dzięki za odpowiedź. W sumie teraz mam jeszcze większy dylemat a paczkę zamawiam dziś wieczorem lub jutro. Ale chyba Triplex jest faktycznie ciekawszą opcją. Jeszcze zadałbym Ci pytanie, czy ta wyrzutnia ma lont rezerwowy bo znacznie łatwiej byłoby mi to wrzucić w pokaz Tak Z txb012 byłem zadowolony mimo, że to tylko mix kaliber a nie pełne 30mm Edytowane 12 Listopada 2019 przez k4n4li4 1 Cytuj
marc 11 Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) Mialem wrzutnie od klaska ''GARDEN FIREWORKS'' - C643MZ3 2 lata temu. Efekty były bardzo dobre, duze i głośne. Nie wiem czy jej nie przerobili ale ja bym zaryzykował bo to ich flagowa seria. Możesz zobaczyć od 30sek. zadecyduj... Edytowane 13 Listopada 2019 przez marc 1 Cytuj
skowyt1627 16 Autor Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) 5 godzin temu, marc napisał: Mialem wrzutnie od klaska ''GARDEN FIREWORKS'' - C643MZ3 2 lata temu. Efekty były bardzo dobre, duze i głośne. Nie wiem czy jej nie przerobili ale ja bym zaryzykował bo to ich flagowa seria. Możesz zobaczyć od 30sek. zadecyduj... Dzięki za odpowiedź. Na razie muszę zrezygnować z wyrzutni w takiej cenie, bo zapomniałem że trzeba OC opłacić od samochodu XD Ale nie wykluczam ze skusze się na coś takiego w grudniu. Portfel pokaże A pokaz pierwsza klasa Edytowane 13 Listopada 2019 przez skowyt1627 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi