Skocz do zawartości

[skowyt1627] stuff 2019/20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno mocno znerfione, zdasz recenzję po nowym roku :)

Opublikowano
6 minut temu, k4n4li4 napisał:

Podobno mocno znerfione, zdasz recenzję po nowym roku :)

Słyszałem właśnie o tym, ale nigdzie testów nie było. Cenowo jakoś strasznie nie wyszło więc uznałem, że zaryzykuję :D A recenzja na pewno wleci ;)

Opublikowano
3 godziny temu, skowyt1627 napisał:

Słyszałem właśnie o tym, ale nigdzie testów nie było. Cenowo jakoś strasznie nie wyszło więc uznałem, że zaryzykuję :D A recenzja na pewno wleci ;)

Fantasy crackling Thunder badziewie straszne w tym roku, odpalalismy z endriem w niedzielę jedna rakietę, strasznie kiepsko wyszła w porównaniu z rakieta z zeszłego roku, miała zupełnie inny efekt i strasznie mizerny ? Mam nadzieję że trafilem na jakąś wadliwa ?

Opublikowano
59 minut temu, luk2583 napisał:

Fantasy crackling Thunder badziewie straszne w tym roku, odpalalismy z endriem w niedzielę jedna rakietę, strasznie kiepsko wyszła w porównaniu z rakieta z zeszłego roku, miała zupełnie inny efekt i strasznie mizerny ? Mam nadzieję że trafilem na jakąś wadliwa ?

Tam masz 60% szans na średni efekt i 40% szans na ten duży. Oglądając filmiki czasami w zestawie są 2 średnie rozpryski i 1 duży rozprysk.

Chyba, że mały efekt o jakim piszesz, jest jeszcze mniejszy od tego średniego co na filmikach.

Opublikowano

Postarałeś się o najlepsze aktualnie rakiety na polskim rynku?.

Opublikowano

Mała aktualizacja :D To już chyba koniec, ewentualnie wpadną jakieś małe kostki z Lidla czy Biedronki. Jak zakończe zakupy, to wrzucę foto całości ;)

grudzień 2019.jpg

Opublikowano

Venomy fajne rakiety, punisher na filmach prezentuje się nieźle a ciekawe jak w rzeczywistości

Opublikowano
2 minuty temu, k4n4li4 napisał:

Venomy fajne rakiety, punisher na filmach prezentuje się nieźle a ciekawe jak w rzeczywistości

Venomy już w zeszłym roku mnie pozytywnie zaskoczyły, a punisher zobaczymy :D 

Opublikowano

Spore zakupy widzę.Ciekawe jak sie2 kostka z hestii spiszę.Kiedyś miałem i dobrze wypadła.

Opublikowano
37 minut temu, damian7878 napisał:

Spore zakupy widzę.Ciekawe jak sie2 kostka z hestii spiszę.Kiedyś miałem i dobrze wypadła.

Przy okazji zakupów spożywczo alkoholowych wziąłem kostkę za 30zl w Auchan. Zobaczymy :D

Opublikowano

Tak jak zapowiadałem, wrzucam fotkę całości. Kurde, nie wiedziałem że aż tak ciężko jest złapać tyle towaru na jednym zdjęciu ale jakoś sie udało ;) Udanego strzelania wszystkim życzę :)

stuff całość 2019.jpg

Opublikowano

Wyrzutnie super. Rakiety alcor i fantasy crackling thunder znerfione podobno

Opublikowano

Dobrze, że udało się wyrwać uzupełnienie 12 szelek do Thundering Kinga.

Teraz tylko pytanie, co wygra wyścig czeskich rakiet: FORMULA, Alcory v19, czy Fantasy Crackling Thunder v19?

Opublikowano
35 minut temu, k4n4li4 napisał:

Wyrzutnie super. Rakiety alcor i fantasy crackling thunder znerfione podobno

widziałem filmy z testów tych rakiet (amatorskich testów XD) i nie wypadały najgorzej. Postaram się nagrać odpalanie to wrzucę filmiki ;)

Opublikowano

Nazbierało się tego u Ciebie!Olbrzymia moc w stuffie.Ziemia się zatrzęsie a publiczność bedzie zachwycona!Przyjemnej zabawy!

Opublikowano

Smok Crater i cylindry zrobią mega robotę 

Gość Black_Friday
Opublikowano

spoko rakiety, aż szkoda odpalać bo w przyszłym roku może już ich nie być....