Skocz do zawartości
  • 0

Finał

Ssak

Pytanie

Opublikowano

Siemka przyszło jak co roku wybrać fajerwerki na tegorocznego sylwestra a że wybór jest taki duży to mam mętlik w głowie i proszę o pomoc jakie kątówki polecacie na finał do 200 zł ?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Dzięki faktycznie na filmikach te wyrzutnie z serii Tropic Pro wyglądają bardzo fajnie 

• 0
Opublikowano
12 minut temu, Ssak napisał:

Dzięki faktycznie na filmikach te wyrzutnie z serii Tropic Pro wyglądają bardzo fajnie 

w rzeczywistości też miałem już jedną ;]

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Według mnie lepiej kupić  dwie za 100 i puścić jednocześnie. Wtedy będziesz miał gdzieś 50 strzałów i efekt będzie bardziej widowiskowy.

• Like 1
  • 0
Opublikowano

BF25S- 1014

jeżeli chcesz weź dwie takie nie bronie ale kwestia gustu 

• 0
Opublikowano

Najlepszy efekt da odpalenie dwóch kątówek jednocześnie w finale, czy to beda tańsze czy droższe. Polecam te z tropica. Dwa lata z rzędu miałem odpalone dwie jednoczesne i robią naprawdę super efekt! Ostatnio miałem BZ49S-6010 i BZ50S-7012 Film znajdziesz we moim pokazie 2018/19

• Like 1