abuk 30 Opublikowano 28 Listopada 2019 Tym razem sporo skromniej niż rok czy 2 lata temu, aczkolwiek co nieco udało się zgromadzić Z pewnością wlecą jeszcze drobne zakupy z marketów. Być może pojawi się jakieś małe zamówienie, ale zależy to od tego co zaoferują sklepy na Black Friday. 3 Cytuj
kilek82 3 Opublikowano 28 Listopada 2019 Świetny stuff, widać że nastawienie na konkretną rozpierduchę. Zazdroszczę Colpo 45, potężne grzmotnięcie mają (zresztą co się dziwić po ilości necu :D). A co to tam obok ACAB się kryje? 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Listopada 2019 Solidny stuff. Ilość wyrzutni nie powala ale petardy i moździerze nadrabiają 1 Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 28 Listopada 2019 3 minuty temu, kilek82 napisał: A co to tam obok ACAB się kryje? Tam kryje się "the gum" - petarda z gumowym korpusem. Były dostępne parę lat temu. Jakaś mega głośna nie jest, bardziej traktuję ją jako bajer, coś innego. 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Listopada 2019 16 minut temu, abuk napisał: Tam kryje się "the gum" - petarda z gumowym korpusem. Były dostępne parę lat temu. Jakaś mega głośna nie jest, bardziej traktuję ją jako bajer, coś innego. Nie łodpalaj tego ! to zabytek ! Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 28 Listopada 2019 1 minutę temu, mpiwowski napisał: Nie łodpalaj tego ! to zabytek ! Strach odpalać, guma pęknie i nieszczęście gotowe 3 Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 28 Listopada 2019 7007 od tropica mmmm Ziemniaczki mmmm Robociki mmm Cyrko mmmm Widać że u Kuby nic przypadkowego się nie zabłąkało w stuffie. Gumowa cipolka to jeszcze do żyje?? 1 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Listopada 2019 Guma mu zleżeje i się rozleci jak będzie tak kisił hahah 1 Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 28 Listopada 2019 5 minut temu, hl1030 napisał: Gumowa cipolka to jeszcze do żyje?? Musi! Tyle czasu dobrze jej idzie, że jeszcze trochę wytrzyma 1 minutę temu, mpiwowski napisał: Guma mu zleżeje i się rozleci jak będzie tak kisił hahah Nie bój nic, to nie guma od majtek z bazarku 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 28 Listopada 2019 Rozmiar Tropic-a oraz wymarła "artyleria" robią wrażenie Również posiadam gumową petardę,szkoda to odpalać. 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Listopada 2019 Wygrał jeden. Colpo 45 w tym sezonie jest prestiżowym trofeum łowieckim. Petarda z gumy pierwsze słyszę. Gust strzelecki pokrywa się znacznie z moim. Trochę z tych rzeczy miałem rok temu, trochę mam teraz, a trochę planuję za rok. 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Listopada 2019 Nie jest to stuff w moim stylu.Jest jeden konkret ale dla mnie by nie wystarczyło.Huku to Ci nie zabraknie bo będzie czym postrzelać☺ 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 28 Listopada 2019 Super zestawik :DD widzę, że jest rolka qm... zapowiada się szybki karabinek z dumB5g? :>> 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zestaw bardzo dobry ;D a wiem ze cos jeszcze ciekawego na pewno wleci 1 Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 12 godzin temu, Mroczny napisał: Super zestawik :DD widzę, że jest rolka qm... zapowiada się szybki karabinek z dumB5g? :>> Zgadza się, mam w planach zmontować jakiś łańcuch choinkowy z dumbumkami w pierwszoplanowej roli Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 Zdobycze z piątkowej promocji: Dojdzie jeszcze coś symbolicznego z marketów i w tym roku to na tyle. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Bloody bardzo fajna kostka, miałem rok temu i jak na 25mm to efekty były bardzo ładne i gęste do tego masz tb166 która nie ważne jak odpalona zawsze zrobi wow na tle innych kostek strzelanych w sylwestra :DD AAAA no i kurnia JW01 najlepsze saluty na rynku bez nich nie ma sylwestra ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 30 Listopada 2019 przez Mroczny 1 Cytuj
Homer 9 Opublikowano 30 Listopada 2019 O widze bloody valentine. Ja wczoraj upolowalem jeden filmik na yt to ona walila na cale niebo dosyc nisko mega roz....dol robiła. Wziałem jedna jak sie sprawdzi to za rok jak u ciebie. A ty juz je testowałeś ze tyle wziałeś? Co do scream to mega oryginalna kostka zrobi wrazenie na pewno ten pisk. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Listopada 2019 Osobiście odpalałem w tym roku tą bloody i powiem mnie nie zachwyciła bez szału no może jak poleci kilka w jednym momencie to ok ale ja bym wybrał tasman devil ale skoro tobie się podoba to bardzo fajne zakupki Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 30 Listopada 2019 Osobiście nie odpalałem bloody, ale znam takich z tego forum którzy w tym roku odpalali również 6 sztuk na raz (stąd zaczerpnąłem inspirację) i kostka jak najbardziej dawała radę. Bardzo lubię niebieski, tak samo czerwone migotanie i nawet jeżeli trafiłem na słabszą partię to myślę, że przy 6. sztukach jednocześnie będę zadowolony z efektu Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Listopada 2019 TB166 Hand Granade Bloody Valentine JW01 a licencja na start kosmiczny jest? Cytuj
Homer 9 Opublikowano 30 Listopada 2019 Na tym filmiku widać że mocna explozja i na całe niebo dla mnie robi wrażenie. Jeśli nie przekłamuje to dla mnie jest wypas w tej kasie.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi