damian7878 98 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Fajnie,że dopuścisz sie czegoś nowego.Odpalenie kilku kostek na raz to rzadkość.Ja już od kilku lat planuje zrobic jakiś projekt ale tak odkladam a do 30tki coraz bliżej.Vakentynka powinna zrobic robotę...Wlasnie wahałem sie miedzy nią a tb19 podczas zamówienia...Wybrałem ta z tropika ostatecznie bo ma cracling a tego trochę mi brakuje w stuffie...A ty planujesz jeszcze jakieś zakupy? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Grudnia 2019 12 godzin temu, damian7878 napisał: Fajnie,że dopuścisz sie czegoś nowego.Odpalenie kilku kostek na raz to rzadkość.Ja już od kilku lat planuje zrobic jakiś projekt ale tak odkladam a do 30tki coraz bliżej.Vakentynka powinna zrobic robotę...Wlasnie wahałem sie miedzy nią a tb19 podczas zamówienia...Wybrałem ta z tropika ostatecznie bo ma cracling a tego trochę mi brakuje w stuffie...A ty planujesz jeszcze jakieś zakupy? Ja już trzydzieche przekroczyłem więc chyba czas na jakiś projekt Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 W dniu 30.11.2019 o 17:34, mantis napisał: JW01 a licencja na start kosmiczny jest? Oczywiście, że jest! Leży w szufladzie zaraz obok paszportu Polsatu 19 godzin temu, damian7878 napisał: A ty planujesz jeszcze jakieś zakupy? Coś skromnego z marketów na pewno jeszcze wleci Priorytetem jest Tlusta Rimanka, o ile w Lidlu po raz kolejny zagości Pyroco i ceny nie poszybują drastycznie w górę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi