INS-Fireworks 6 Opublikowano 29 Listopada 2019 Witamy serdecznie! Mamy przyjemność ogłosić piątą już edycję akcji Wspólne Kupowanie! W tym roku w mikołajkowy weekend - między 6 a 8 grudnia, będzie czekał na Was rabat -30% na wszystko! Dodatkowo do każdego zakupu powyżej 200 zł dorzucamy GRATIS! Zapraszamy do zakupów!
krzycho1708 31 Opublikowano 30 Listopada 2019 Zamawiałem w styczniu z INS towaru na prawie 500 zł i nie miałem zastrzeżeń A ceny były bardzo konkurencyjne. Więc ja czekam na 6 grudnia 1
Rumcajs 21 Opublikowano 30 Listopada 2019 Proszę Was nie kuście już bo znowu wydam ponad tyle co planuję
piromen29 7 Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Zdania są podzielone mi podpadli brakiem dostępności towaru dwa lata temu (poszukajcie na forum opinii z tego okresu) i dlatego ja już tam się nie zaopatruję. Owszem może zmienili podejście do klienta ale cóż każdy ma swoje zdanie i wony wybór. Edytowane 30 Listopada 2019 przez piromen29
SzymonXVX 8 Opublikowano 30 Listopada 2019 Dwa lata temu było do d*py u Nich... Ale w tym roku to jakby nie u Nich zamawiałem. Bardzo się zmienili, oczywiście na plus . Także ja z miłą chęcią skorzystam...
Rekomendowane odpowiedzi