PiroMan25 76 Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Biorąc pod uwagę iż inni użytkownicy temat z zakupami już dawno założyli, postanowiłem założyć własny . Pierwsza paczuszka zamówiona w black friday w sklepie piropolska. Koszt 260zł. https://imgur.com/byh7eWi Edytowane 3 Grudnia 2019 przez PiroMan25 Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 16 minut temu, k4n4li4 napisał: No huku i zabawy sporo, dawaj jakieś wyrzutnie teraz Budżet w tym roku mam skromny więc dojdą jeszcze rakiety ze 3 mniejsze wyrzutnie i jakaś 30mm na finał. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Stuff typu ilość. Miałbym problem z odpaleniem tylu paczek petard, pewnie połowa zostałaby mi na następny rok. Na zdjęciu dajesz nam jednak podpowiedź - mianowicie lont. Dzięki połączeniu petard w kilka mniejszych lub w jeden długi karabinek, spokojnie poradzisz sobie w Sylwka. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Mnie taki stuff by nie cieszył.Jednak każdy sam inwestuje swoje pieniądze.Plus taki,że dlugo będziesz strzelał Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 15 godzin temu, damian7878 napisał: Mnie taki stuff by nie cieszył.Jednak każdy sam inwestuje swoje pieniądze.Plus taki,że dlugo będziesz strzelał Dojdzie jeszcze efektu Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 7 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 12:52, PiroMan25 napisał: Dojdzie jeszcze efektu Przydaloby się.Wtedy uatrakcyjnił byś Stuff 1 Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jest fajnie będziesz miał fajną zabawę jak dokupisz jeszcze jakieś fajne kosteczki na finał to już będzie bardzo fajny konkretny stuff 1 Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Chyba wygrałeś w tym roku ze wszystkich stuffów, jeśli chodzi o ilość w tym budżecie . Musiałeś mieć dobre ceny na black friday, że tyle rzeczy zdołałeś kupić? Ogólnie masz mnóstwo zabawy, brakuje mi tutaj wyrzutni i rakiet. Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 1 godzinę temu, mateo1992 napisał: Chyba wygrałeś w tym roku ze wszystkich stuffów, jeśli chodzi o ilość w tym budżecie . Musiałeś mieć dobre ceny na black friday, że tyle rzeczy zdołałeś kupić? Ogólnie masz mnóstwo zabawy, brakuje mi tutaj wyrzutni i rakiet. Fakt ceny były bardzo dobre. Jak wyżej napisałem, dojdą jeszcze rakiety i wyrzutnie. Miałem w tym roku się zmieścić w 350 zł ale chyba to nie wyjdzie . Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Godzinę temu, PiroMan25 napisał: Fakt ceny były bardzo dobre. Jak wyżej napisałem, dojdą jeszcze rakiety i wyrzutnie. Miałem w tym roku się zmieścić w 350 zł ale chyba to nie wyjdzie . Ja też tak mówię, że w tym roku symbolicznie a potem wychodzi jak wychodzi. 1 Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zakupy za kwotę 170 zł w moim lokalnym sklepie . Pewnie dojdą jeszcze markety. ps. Sory za jakość zdjęcia ale gdy je robiłem to tego nie zauważyłem, a teraz mi się już nie chce wyciągać tego z powrotem z kartonu. https://imgur.com/sx9GDVn Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Widze,ze sporo artykułów do zabawy przybyło.Nawet fajne rakietki☺.A coś masz może na oku w marketach? Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2019 W dniu 25.12.2019 o 12:32, damian7878 napisał: Widze,ze sporo artykułów do zabawy przybyło.Nawet fajne rakietki☺.A coś masz może na oku w marketach? Oczywiście virusa Cytuj
PiroMan25 76 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Całość na obecną chwilę. Pewnie dojdzie jeszcze jakaś kostka na finał z marketu. https://imgur.com/KDN5Fge Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Stuff typu zabawa i sądząc po kilku napoczętych opakowaniach, część sprzętu poszła już w ruch. Po lewej bateria z połączonych rzymskich ogni, po prawej granaty z petard. Plusik za te kombinacje ogniowe. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Bardzo dużo tego.Odpalania będzie na długie godziny.Efektu troszkę jednak mało tak patrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi