Skocz do zawartości
  • 0

najlepszy moździeż

Który moździeż jest najlepszy?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Moździerz JW86 (z Biedronki)
      13
    • JW47 Super Artillery
      7
    • inny
      6

Pytanie

Opublikowano

Jaki według Was najlepszy jest moździeż w cenie 20-25zł. Zapraszam do udziału w ankiecie i pisania komentarzy.

Pozdrawiam !!

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Moździerz z Biedronki i Super Artillery to jedno i to samo, tylko, że w innej poligrafii. Myślę, że są to najlepszy sprzęt w kategorii cena/jakość. Zresztą ta seria moździerzy podchodzi pod uniwersalną nazwę "Small Festival Balls" i często występuje również i u innych importerów. Możesz śmiało brać ten z Biedry, jeśli nie masz dostępu do hurtowni (w hurcie 3,20zł taniej).

• 0
Opublikowano

Mantis powiedział, że to jedno i to samo :P dlatego ja mogę tyle powiedzieć, że ten z biedry* jest najlepszy pod tą cenę vel. 25zł do tego każdy ma dostęp do biedronki a cena jest tak dostosowana, że hej :P
*to dotyczy się też SA :)

• 0
Opublikowano

SA hurtowo kosztuję 22zł.
W biedronce to samo w innej poligrafi 25zł.
Inne moździeże nie wchodzą w gre , bo są ...słabe.
Bierz SA , bo jeśli masz dostęp do hurtowni , to oszczędzasz ponad 3zł !

• 0
Opublikowano

SA lub ten moździerz Biedronki. To jest to samo. Inne moździerze wcale nie muszą być takie złe, ale jak chcesz najlepszy w cenie 20-25zł to tylko zostaje SA i ten z Biedronki.

• 0
Opublikowano

Nie mial SA ale mialem z biedronki i efekty sa super polecam ten z biedry dosc fajny i nie az taka duza cena za niego jest ;)

• 0
Opublikowano

Ja tam nie lubię opinii ''najlepszy SA pelepelepele" założę się, że Ci co to mówią nie mieli więcej niż 3-4 moździerzy, albo mieli tylko z Jorge'a.... mój kuzyn miał z Komety i widziałem efekty i powiem, że wolałbym kupić z komety niż z biedronki... jednymi słowy nie można mówić najlepszy... mówi się "tego co ja miałem to był super i znacznie lepszy od tamtego" - taka moja uwaga :wink: prosze nie traktować tego jako zaczepki :wink:

• 0
Opublikowano

A znasz może nazwę tego produktu z komety :?:

• 0
Opublikowano

właśnie nie pamiętam czy była to puma, czy tiger, czy cobra, ale prawdopodobnie puma... ale nie jestem przekonany, bo to było chyba 4 lata temu, a wtedy nie zwracałem za bardzo uwagi na takie rzeczy :wink:

• 0
Opublikowano

najlepszym moździerzem jest tarantula :) niema co ale piękne efekty daje

• 0
Opublikowano
Jaki według Was najlepszy jest moździeż w cenie 20-25zł. Zapraszam do udziału w ankiecie i pisania komentarzy.

Pozdrawiam !!

Heh, normalnie co rusz mam pytania, który jest lepszy - JW86, czy Super Artillery (miałem ten i ten).

Oba moździerze mają bardzo ładne, kolorowe efekty. Moździerz z Biedronki ma o jakieś 5 mm dłuższą rurę i nieco większe pudełko. Efekty ma bardziej rozłożyste, to znaczy są one podkreślam nieco większe od Super Artillery, bynajmniej ja tak zaobserwowałem.
  • 0
Opublikowano

weż najlepiej ten z biedronki filmy morzesz znalesc na youtube

• 0
Opublikowano
Inne moździeże nie wchodzą w gre , bo są ...słabe.

a miałeś wszystkie inne? gadanie głupot...