kamils38 66 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Mała seria od pyromoravia i smok zrobią robotę ciekawy jestem tej 50 mm Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Smok i te inne od pyromoravi to świetny wybór, na pewno zrobią robotę. Hard niestety jak dla mnie przereklamowany i nieopłacalny. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Smoczek majowy dobrze sie prezentuje.Mialem rok temu i cieszył oko.Te 2 pozostałe od pyromoravi też miałem rok temu i pozytywnie mnie zaskoczyły...Piekne zlote efekty...Pumpkis to w ogóle miała rozbryzgi jak w kostce 1,2 Cytuj
Daras 2 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2019 To już raczej wszystko, aczkolwiek może jakieś rakiety dokupię Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Fajny stuff. Są petardy i wtrzutnie, widzę też race i stroboskopy. Ten hard to jednak... zdania nie zmienię xD Edytowane 22 Grudnia 2019 przez k4n4li4 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jest wszystko by spędzić milo czas podczas wieczornego i nocnego strzelanka.Bardzo orginalny stuff! Cytuj
mantis 433 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ładnie udało się wyrwać 3x Colpo, tym bardziej, że do PL i UE nie można sprowadzać nowych moździerzy pod amatorkę i polegamy teraz na starych zapasach, zobaczymy ile lat będą jeszcze trzymać te zapasy. Całość podsumowałbym: "stuff dla fanów braku rakiet". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi