Ssak 13 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Witam piromaniacy właśnie dotarła do mnie paczucha ze sklepu PiroArt więc i ja pochwalę się swoim malutkim zestawem sylwestrowym Cytuj
mantis 433 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Graffiti i Silent Night odmieniane przez wszystkie przypadki na czacie forumowym. Pewnie śledzisz rekomendacje użytkowników i dlatego wybrałeś właściwie. 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 dokładnie mantis ciągle śledzę forum i kupuję piro z polecenia innych osób.Graffiti i Songa chciałem mieć w swoim stuffie od dawna ale zawsze fundusze nie pozwalały.W tym roku zrezygnowałem z rakiet na rzecz konkretniejszych efektów Cytuj
Peter829 2 Opublikowano 4 Grudnia 2019 @Ssak Czemu ten twój silent night to silent i kilka innych info ma na czerwono a mój jakiś niebieski? to jakaś różnica jest w strzelaniu? Cytuj
Peter829 2 Opublikowano 4 Grudnia 2019 A ok może nie zwróciłem uwagi na 2 strone jak wyciągałem do zdjęcia teraz tak patrze na swoje i na twoje i coś kolory mi nie pasowały Co do stuffu to ok, bez zbędnych śmieci konkretnie ja tak samo w tym roku tylko konkrety nie ma co się rozdrabniać. Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 Dzięki Peter829 nie ma co się rozdrabniać.Ja tak zrobiłem w zeszłym roku dużo rakiet i małych wyrzutni i miałem dość spory niedosyt Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Nie jeden by chciał taki "mały" zestaw sylwestrowy. Konkretne wyrzutnie bez rozdrabniania się w tym budżecie czyli mój typ stuffu. 1 Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Bez zbędnego gruzu. Fajne kostki, petardy do zabawy. Nawet z niewielkim budżetem można ogarnąć sobie ciekawy zestaw :D. Szkoda, że nie ma rakiet ale doskonale rozumiem jak to bywa z budżetem. Wyrzutnie ida na pokaz, czy będziesz odpadał pojedynczo? No i udanego strzelania 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 Dzięki za miłe komentarze skowyt1627 rakietki zakupie w markecie jak nie będę mógł się powstrzymać a wyrzutnie raczej pojedyńcze odpalanie Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Astral taki sobie. Ładny efekt, ale wyrzutnia trochę za wolna Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 właśnie się trochę boję czy astral na finał da radę po grafitti i salsie Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Najczęściej wymieniane chyba wyrzutnie na forum fajne duże kosteczki i ze smakiem Edytowane 4 Grudnia 2019 przez kamils38 1 Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 5 Grudnia 2019 15 godzin temu, Ssak napisał: właśnie się trochę boję czy astral na finał da radę po grafitti i salsie Raczej nie. Chyba, że zacznie strzelać tuż przed nimi Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 5 Grudnia 2019 (edytowane) Same fajne wyrzutnie. Song wiadomo, Graffiti -fajna strzela seriami. Miałem Tajfun w zeszłym roku, który też strzelał seriami i dał czadu po prostu. Fajnie że dokupiłeś kątówkę, te to są bardzo widowiskowe. Jednym słowem kostki pierwsza klasa. Coś jeszcze dokupujesz? Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Rumcajs 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Miodowe konkreciki.Robią wrażenie.Na pewno nie zawiedziesz się na grafitii...Rewelacyjna jest...Efekt w salwach jest bardzo rozłożysty a w niej to szczególnie 1 Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wrzucam zdjęcie całości doszły dzisiaj rakietki z biedry mistrzowie ognia i zestawik new generation do zabawy przed północą Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Same doborowe wyrzutnie, rakiety według mnie nie opłacalne ale do zabawy ok. 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bordzo konkretne wyrzutnie a co najważniejsze najwyżeszej klasy.Songa dawno nie mialem ale graffiti w tamtym roku zrobila niezłą rozrubę Udanego Sylwestra!☺ Cytuj
Ssak 13 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzięki wielkie za miłe słowa koledzy również życzę udanego Sylwestra i dobrej pogody Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi