steny 0 Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. W tym roku postawiłem na coś konkretnego bez rozdrabniania się. Nie planuje nic więcej zakupić. Zakupów dokonałem w dwóch sklepach: piropolska i arkafajerwerki. Trafiła mi się fajna promocja. piropolska: Dragon Maj 120 zł Dragon Head Sierpnień 127,50 zł TXB023 Sorbet 90 zł arkafajerwerki: Edytowane 4 Grudnia 2019 przez steny Cytuj
steny 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2019 Na początek fontanny polecą, potem rzymiaki, a na koniec wiadomo wyrzutnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Na smokach się nie zawiedziesz,bardzo dobre wyrzutnie sporo też dużych rzymskich ogni.Niezły olbrzym z tej fontanny Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zasadniczo ja nie wyobrażam sobie stuFFu tylko z konkretów u mnie pierdołek itp musi być na całe 2-dni mimo to udanego tobie sylwestra życzę Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Wychodzę z tego samego założenia. Lepiej mnie a konkretniej. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Bardzo fajne wyrzutnie sam też wybrałem smoka na ten rok mam nadzieję że będzie fajnie strzelał i rzymiaczki w których jest duży potencjał zwłaszcza w NoLimits Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Stuff rodzaju tych które mi najbardziej imponują.Duża moc i piękne efekty i coś skromnego do zabawy.Smoki na pewno zostawią bardzo pozytywne wrażenia,z resztą sorbet też.Ciekawy jestem jak teraz z songiem bo troszkę w ostatnich dwóch latach spadła jej popularność Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi