Godofireworks 1 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Możliwe jeszcze będą jakieś rakiety.Koszt około 950zł plus reszta z zeszłego roku drobnicy w kartonie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Są wyrzutnie, jest huk, jest coś też do zabawy. Sorbet mam co roku, tak mi się podoba. Wyrzutnie 25strzałów od pyromoravi to już chyba standard u większości osób. Cytuj
blvox 2 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Sporo fajnych wyrzutni oraz coś do zabawy Osobiście brakuję mi trochę rakiet ale nie każdy musi je lubić Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Stuff taki jakby w moim stylu.Sporo konkretów,coś tam do zabawy.Masz bardzo uniwersalny zestaw.Dużo znanych wyrzutni ale także dużo mniej popularnych... Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Venomy i lustiki fajne. Te scream rockets widziałem kiedyś na YouTube ale jakieś dziwne były Cytuj
Godofireworks 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2019 16 minut temu, k4n4li4 napisał: Venomy i lustiki fajne. Te scream rockets widziałem kiedyś na YouTube ale jakieś dziwne były Pisk i crackling mają Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Szkoda, że chociaż ze średniej półki cenowej nie ma żadnej kątówki Cytuj
Godofireworks 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 10 godzin temu, damian7878 napisał: Ciekawe rakiety.Ile dałeś za te sceamy? Chyba 34 albo 37 na piroart ale nic ciekawego 1 godzinę temu, Sevento napisał: Szkoda, że chociaż ze średniej półki cenowej nie ma żadnej kątówki Jest kątówka multifurius ma strzały kątowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi