blvox 2 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Hej jako ze jestem tu nowy dodaje od razu cały stuff. Jedynie może coś dojść 31 grudnia na promocjach. Zestaw ma sporo rakiet l,możdzież i pare singli dla zabawy przed 24 bo po prostu to lubię. Pare wyrzutni do odpalania luzem i trochę połącze na lont. Do tego kartonik pirobajerow. Brakuje tylko fontanny jakiejś... Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Fajne wyrzutnie, rakiety i dywan Fajnal kejki miodzio, inne wyrzutnie też niczego sobie 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Bardzo fajny stuff, kostki z ładnymi efektami do tego interesujące rakiety [bardzo mnie ciekawią te trzy czerwone rakietki w środku.. masz jakieś informacje o nich?] no i na koniec karton zabawy idealny do odliczania 00:00 :DD 1 Cytuj
blvox 2 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 (edytowane) 47 minut temu, k4n4li4 napisał: Fajne wyrzutnie, rakiety i dywan Fajnal kejki miodzio, inne wyrzutnie też niczego sobie No poszedłem za dobrą radą jedynie zamiast 3 wybrałem wyrzutnie od klaska jeszcze bo też ma piękny efekt Dywan z piwnicy bo SZKODA wywalić taka polska Cebulka 32 minuty temu, Mroczny napisał: Bardzo fajny stuff, kostki z ładnymi efektami do tego interesujące rakiety [bardzo mnie ciekawią te trzy czerwone rakietki w środku.. masz jakieś informacje o nich?] no i na koniec karton zabawy idealny do odliczania 00:00 :DD te trzy rakiety są od fajerwerki biegun: RED HEAD ROCKET - 18,50 paczka OD Tomaszka i mam nadzieję że to ten efekt: nigdzie indziej nie znalazłem podobnej rakiety Edytowane 14 Grudnia 2019 przez blvox Cytuj
blvox 2 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 Nie mogę edytować to dopiszę że jest to 30g na rakiete Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Grudnia 2019 W samych superlatywach można opisywać twoj stuff.Znajdziemy tu klasowe wyrzutnie o pięknych efektach,dobre rakiety i coś do popykania.Jak zauważyłem masz zróżnicowanych importerow...Paiting sky zrobi największe wrażenie 1 Cytuj
blvox 2 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 2 minuty temu, damian7878 napisał: W samych superlatywach można opisywać twoj stuff.Znajdziemy tu klasowe wyrzutnie o pięknych efektach,dobre rakiety i coś do popykania.Jak zauważyłem masz zróżnicowanych importerow...Paiting sky zrobi największe wrażenie Miło słyszeć godziny oglądania filmików jednak dały efekt Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Bardzo fajnie to wygląda widać że lubisz rakiety i przynajmniej kupiłeś jakieś konkretne i do tego dwa final cake mam nadzieję że polecą razem wtedy będzie ładny rozpierdziel na niebie Cytuj
blvox 2 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2019 22 minuty temu, kamils38 napisał: Bardzo fajnie to wygląda widać że lubisz rakiety i przynajmniej kupiłeś jakieś konkretne i do tego dwa final cake mam nadzieję że polecą razem wtedy będzie ładny rozpierdziel na niebie tak, będą lecieć razem na sam koniec pod lekkim kątem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi