Piter221 7 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Witam, witam. Jak co roku jestem i ja, odpuściłem na pewno petardy, jest ich o wiele mniej względem ostatniego sylwestra. W tym roku stawiam bardziej na konkrety, przynajmniej tak mi się wydaje, że to zalicza się bardziej do konkretów Może się mylę, bo widzę, że niektórzy grubo lecą 200sh 30mm. Pozdro. PS: Do stuffu już nic dojść nie powinno, chyba, że biedra rzuci coś ciekawego i się nie powstrzymam Za wszystko dałem dokładnie: 1068,23zł. Wszystko kupowane na blackfriday + promocji ins. 1 Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Wszystkiego po trochu. Sa 50 sa tez Ps5 i nawet cos z Funke sie znalazlo. Ciekawe jak wypadnie na zywo ta scala 25c Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dobry stuff. Fajne wyrzutnie i rakiety. Perfecty to dla mnie latające kijki Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Grudnia 2019 17 minut temu, Bartekeuro napisał: Perfecty to latające kijki? hhmmmm Może mam zbyt duże wymagania nie wiem Cytuj
Piter221 7 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 Dla mnie perfect najlepsza cena/jakość/zabawa od kilku lat zawsze w stuffie. Kijki to jakieś aplauzy z dino czy diablo itd. Na ins perfecty 28zł brać i nie marudzić A mnie osobiście najbardziej ciekawi ta 50 od komety bo chyba nawet 90zł nie kosztowała a nec większy niż w fireballu i na filmikach całkiem spoko. Take samo ciekawy jestem dużego wulkanu, na żywo nigdy nie widziałem tych największych. Co do funke to nigdy bym nie dał za tą scale 150zł. A, że była za 75 to wziąłem bo lubię ten efekt. Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Tego dużego wulkanu niestety na żywo nie widziałem,ale fontanna od piromaxa to jest mega hit,będziesz zadowolony Co do reszty zestawu,masz bardzo dobre wyrzutnie,kapitalny moździerz oraz fajne rakiety szczególnie scream od funke przypadły mi do gustu mimo że to tylko gwizd i huk Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Super wyrzutnie dużo efektowych i hukowych i nie mogło zabraknąć moździerza który cię bardzo zadowoli i ten wulkan gigant Cytuj
Piter221 7 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2019 No właśnie moździerza też jestem ciekawy bo powiem szczerze albo oglądałem jakieś lipne filmy na youtube albo nie wiem bo jakoś efekt mnie nie zachwyca, ale oby na żywo było inaczej. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2019 No,że ja tu wcześniej nie zajrzałem.Fascynujący zestaw!!Same klasowe wyroby!Olbrzmia moc drzemie w tym stuffie.Udanego Sylwestra! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi