Bartek2012 1 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Mój skromny Stuff na Sylwestra Szczególne podziękowania dla Mrocznego który sporo mi pomógł w doborze po dość długiej przerwie Składa się on z: PETARDY: Delova Rana Dum Dum P6A11 Dum bum 5g P6AE Dum bum middle (z poprzednich lat) PS5 PS3 KOSTKI: Kasjopeja Independence Night Bloody Valentine MOŹDZIERZE/SINGLE: Thundering King Thunder air bomb INNE: Rzymiaki Jorge 30sh Kolorowe zimne ognie Klasek 2 Wulkany Jorge Lont wolny 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Bardzo fajnie to wygląda, może nie ma tego nie wiadomo ile ale za to jest bardzo dobrze jeśli chodzi o jakość :DD Dobre petardy, kosteczki 16sh z ładnymi efektami od PM i konkretny moździerz + dodatkowo kilka innych zabawek, będziesz miał co robić w sylwestra Cytuj
blvox 2 Opublikowano 15 Grudnia 2019 W swoich cenach najlepsze kostki moździerz też zrobi robotę. Fajne głośne petardy bez drobnicy. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Grudnia 2019 I małym kosztem można się dobrze bawić. Upoluj jeszcze jakieś 30mm na finał w marketach Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Dwie solidne kosteczki od PM i moździerz hit tego roku który naprawdę jest super będziesz zadowolony Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Wyszedł całkiem dobry stuff.Wyrzutnie które masz widziałem na żywo,nie zawiedziesz się na żadnej,moździerz jak wyżej.Petardy również do słabych nie należą,znalazło się także coś do zabawy.Pan Mroczny to jednak dobry majster jest Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nie jest źle.S2a glo3sne petardy i kilka ciekawych wyrzutni.Indepedence ma spore i ladne efekty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi