kamils38 66 Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Witam Wracam z nowym tematem gdyż tamten przez przypadek został usunięty Więc trzeba to trochę rozruszać na początek mała aktualizacja od funke na promocji nie mogłem się oprzeć i kolejna porcja rac Edytowane 15 Grudnia 2019 przez kamils38 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Piękna kostka dla pieska i miło, że nie czekałeś tylko wróciłeś sam z siebie. Fajnie to się komponuje na tle monitora, a nawet dwóch. Kiedy wrzucasz fotkę całości? Cytuj
kamils38 66 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2019 1 minutę temu, mantis napisał: Piękna kostka dla pieska i miło, że nie czekałeś tylko wróciłeś sam z siebie. Fajnie to się komponuje na tle monitora, a nawet dwóch. Kiedy wrzucasz fotkę całości? Jak skończę kupować hahah a tak serio to nie wiem ciężko się do tego zebrać, ale od 20 wolne więc myślę, że będę działał coś w tym kierunku Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Czekam na fotkę całości, na pewno się to nieźle prezentuje Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Tak z ciekawości..Ile dałeś za te duże cacko na promocji? Troche czasu zajmie wszystko do kupy zebrać ...Też się zbieram i jakoś nie ma kiedy nawet Edytowane 16 Grudnia 2019 przez damian7878 Cytuj
kamils38 66 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2019 3 godziny temu, damian7878 napisał: Tak z ciekawości..Ile dałeś za te duże cacko na promocji? Troche czasu zajmie wszystko do kupy zebrać ...Też się zbieram i jakoś nie ma kiedy nawet Wyrzutnia 99 zł a race 34 zł A co do całości to dobra dniówka haha Cytuj
kamils38 66 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2019 Siemanko Wlatuje kolejna i już ostatnia aktualizacja no chyba, że coś jeszcze w padnie z jakiś kramów sklepów i tym podobnych, na dniach postaram się o fotki całości Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Grudnia 2019 W tym roku na grubo widzę Samum zrobi robotę. Dymy widzę, będzie sylwester w stylu ultras? Cytuj
kamils38 66 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 Godzinę temu, k4n4li4 napisał: W tym roku na grubo widzę Samum zrobi robotę. Dymy widzę, będzie sylwester w stylu ultras? Dymy raczej nie na sylwestra tak dokupiłem do kolekcji bo bardzo dobra cena była kiedyś do czegoś się przydadzą Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Na te whisting comets to mam chrapkę od wielu lat ale zawsze już nie starcza kasy na nie.Może jednak moglem sobie darować jeden konkret i to kupić.Ciekawe jak tam Samum Tobie wypadnie.Widze też o troche rzymiaków się postarałeś.Nic tylko zacierać ręce na całość bo będzie co podziwiać☺ Cytuj
kamils38 66 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2019 3 godziny temu, damian7878 napisał: Na te whisting comets to mam chrapkę od wielu lat ale zawsze już nie starcza kasy na nie.Może jednak moglem sobie darować jeden konkret i to kupić.Ciekawe jak tam Samum Tobie wypadnie.Widze też o troche rzymiaków się postarałeś.Nic tylko zacierać ręce na całość bo będzie co podziwiać☺ U kogoś je zobaczyłem i mi się spodobały a że akurat była promocja to zachachmęciłem do siebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi