Cypiskowy 2 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cześć , w niektórych sklepach internetowych pojawił się nowy emiter BLITZ RUMS . Chciałbym się dowiedzieć jak wypada jego głośność oraz czy realnie ma 4g nec. Cytuj
0 Rumcajs 21 Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) Synku a ty nie za młody na takie rzeczy? Edytowane 19 Grudnia 2019 przez Rumcajs 1 Cytuj
0 Cypiskowy 2 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 Tato ?! Co Ty tu robisz ? yyy.. to kolega kolegi pytał nie ja :D 2 Cytuj
0 Cypiskowy 2 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2019 Właśnie otworzyłem paczkę i na pierwszy rzut oka widzę dużą różnice w rozmiarze w porównaniu do explodera 4 który ma tylko pól grama necu więcej. Jeśli kogoś interesuje mogę opisać relacje po teście w terenie. Cytuj
Pytanie
Cypiskowy 2
Cześć , w niektórych sklepach internetowych pojawił się nowy emiter BLITZ RUMS . Chciałbym się dowiedzieć jak wypada jego głośność oraz czy realnie ma 4g nec.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi