matikoksu 17 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Dziś z rana udało mi się zrobić pierwsze zakupy w tym roku. Późno i skromnie ale ciesze się że jest te kilka kostek. Dojdą jeszcze markety. Wszystko co jest na zdjęciu kupiłem w grom zbigu. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie jeden by chciał taki skromny stuff. jw408 dawno nie widziałem w stuffach, w ogóle jorge to teraz rzadkość Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Godzinę temu, matikoksu napisał: kilka kostek Nie mam pytań. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Fantastyczny zestaw Sylwestrowy.No nareszcie ktoś ma jw408.Przecież to naprawdę klasyk.Ten final u niej to było trzesienie ziemi.Co za huk,trzask.6 lat temu ja mialem ake tego zwlaszcza finału nigdy w życiu nie zapomnę.Ogólnie była kozacka.Bardzo ciekawy jestem tej salutowej kątówki.Mam nadzieję,że kompakty zrobią swoje.Ogólnie stuff klasa ale gorszy od tego z przed roku Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Jak na początek całkiem przyzwoicie się to prezentuje Masa ciekawych kostek, 2'' no i te kompakty , co do 408 miałem w ubiegłym roku i jest troszkę osłabiona ale daje radę Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2019 Mała aktualizacja. Odwiedziłem carrefour oraz kaufland. Mam w planach jeszcze biedronke oraz lidl i może coś z etny lub straganów. Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ta, skromny stuff, ja sobie na tyle pozwolić nie mogę . Będzie i głośno, i efektownie. Ja do tej pory tylko raz miałem kostkę 2 cale, czuło się każdy wybuch na niebie. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Kolejna aktualizacja. Na pewno jeszcze coś dojdzie. Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Stuff jakbyś chciał strzelać już od wczesnych godzin popołudniowych lub do samego rana. Wiem że teraz to się łączy wyrzutnie ze sobą i jednym odpaleniem idzie jak po sznurku. Nie mniej jednak przygotowany do pokazu jak profesjonalista z koncesją Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Widze troche oskubałeś markety.Rakiety z hestii sa słabe..Ciekawe jaki efekt dadzą Misterie.W liczbie je kupiłeś widzę☺ Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Misterie napewno Cię nie zawiodą, nas mega zaskoczyła ta wyrzutnia Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dziś zrobiłem ostatnie zakupy. Dodaje zdjęcie całości. 1 Cytuj
Bancobet 0 Opublikowano 30 Grudnia 2019 jak dla mnie 9,5/10 brakuje kilka wiekszych rakiet, ale kostki sztosik:) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Całość prezentuje się znakomicie!Grom fantastycznych wyrzutni.Na wieczór widze cos jest a na północ kozakcka altyrelia.Udanego Sylwestra! Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Z tymi rakietami faktycznie słabo więc chciałem dokupić jakieś mocniejsze ale dziś już było ciężko kupic cos konkretnego wiec wzialem najwieksze jakie byly czyli jr34. Cytuj
matikoksu 17 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 Oto filmik z wyrzutniami odpalanymi o 00. Jedynie wyrzutnia PXB3921 titan nie została nagrana. W tym roku na niczym się nie zawiodłem a nawet większość piro pozytywnie mnie zaskoczyło. Single shot dum bum, fontanna+mina 75mm klasek, titanium salut, mysterie, termopile, jw408, pxb2232 dynamic oraz pxb2424 titanium green zrobiły robotę perfekcyjnie. Reszta też ok. Przekonałem się w tym roku że jorge wcale nie jest takie złe. Miałem wrażenie że wszystko strzelało jak za dawnych lat. Może wynika to z tego że tegoroczny stuff był najmniejszy od ostatnich 3 lat a chciałem mieć z niego satysfakcję. Zostało mi jeszcze 10 rakiet ale prawdopodobnie zostaną na przyszły rok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi