Skocz do zawartości

[matikoksu] stuff 2019/2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś z rana udało mi się zrobić pierwsze zakupy w tym roku. Późno i skromnie ale ciesze się że jest te kilka kostek. Dojdą jeszcze markety. Wszystko co jest na zdjęciu kupiłem w grom zbigu.

fajerwerki2019.jpg

Opublikowano

Nie jeden by chciał taki skromny stuff.

jw408 dawno nie widziałem w stuffach, w ogóle jorge to teraz rzadkość

Opublikowano

Titanium super sprawa :D

Opublikowano
Godzinę temu, matikoksu napisał:

kilka kostek

Nie mam pytań. :|

Opublikowano

bardzo fajny stuff taki "skromny" a moc jest :D

Opublikowano

Fantastyczny zestaw Sylwestrowy.No nareszcie ktoś ma jw408?.Przecież to naprawdę klasyk.Ten final u niej to było trzesienie ziemi?.Co za huk,trzask.6 lat temu ja mialem ake tego zwlaszcza finału nigdy w życiu nie zapomnę.Ogólnie była kozacka.Bardzo ciekawy jestem tej salutowej kątówki.Mam nadzieję,że kompakty zrobią swoje.Ogólnie stuff klasa ale gorszy od tego z przed roku?

Opublikowano

Jak na początek całkiem przyzwoicie się to prezentuje ;)
Masa ciekawych kostek, 2'' no i te kompakty , co do 408 miałem w ubiegłym roku i jest troszkę osłabiona ale daje radę

Opublikowano

Skromne 12 wyrzutni i 3 kątówki :D  Świętny stuff!!

Opublikowano

Mała aktualizacja. Odwiedziłem carrefour oraz kaufland. Mam w planach jeszcze biedronke oraz lidl i może coś z etny lub straganów.

received_471590647073923.jpeg

Opublikowano

Ta, skromny stuff, ja  sobie na tyle pozwolić nie mogę ?. Będzie i głośno, i efektownie. Ja do tej pory tylko raz miałem kostkę 2 cale, czuło się każdy wybuch  na niebie?.

Opublikowano

Kolejna aktualizacja. Na pewno jeszcze coś dojdzie.

IMG_20191228_143700_jzzpl.jpg

Opublikowano

Stuff jakbyś chciał strzelać już od wczesnych godzin popołudniowych lub do samego rana. Wiem że teraz to się łączy wyrzutnie ze sobą i jednym odpaleniem idzie jak po sznurku. Nie mniej jednak przygotowany do pokazu jak profesjonalista z koncesją :D

Opublikowano

Widze troche oskubałeś markety?.Rakiety z hestii sa słabe..Ciekawe jaki efekt dadzą Misterie?.W liczbie je kupiłeś widzę☺

Opublikowano

Misterie napewno Cię nie zawiodą, nas mega zaskoczyła ta wyrzutnia ?

Opublikowano

Dziś zrobiłem ostatnie zakupy. Dodaje zdjęcie całości.

IMG_20191230_142429_jzzpl.jpg

• Like 1
Opublikowano

jak dla mnie 9,5/10  brakuje kilka wiekszych rakiet, ale kostki sztosik:)

Opublikowano

Całość prezentuje się znakomicie!Grom fantastycznych wyrzutni.Na wieczór widze cos jest a na północ kozakcka altyrelia.Udanego Sylwestra!

Opublikowano

Z tymi rakietami faktycznie słabo więc chciałem dokupić jakieś mocniejsze ale dziś już było ciężko kupic cos konkretnego wiec wzialem najwieksze jakie byly czyli jr34.

IMG_20191231_152315_jzzpl.jpg

Opublikowano

Oto filmik z wyrzutniami odpalanymi o 00. Jedynie wyrzutnia PXB3921 titan nie została nagrana. W tym roku na niczym się nie zawiodłem a nawet większość piro pozytywnie mnie zaskoczyło. Single shot dum bum, fontanna+mina 75mm klasek, titanium salut, mysterie, termopile, jw408, pxb2232 dynamic oraz pxb2424 titanium green zrobiły robotę perfekcyjnie. Reszta też ok. Przekonałem się w tym roku że jorge wcale nie jest takie złe. Miałem wrażenie że wszystko strzelało jak za dawnych lat. Może wynika to z tego że tegoroczny stuff był najmniejszy od ostatnich 3 lat a chciałem mieć z niego satysfakcję. Zostało mi jeszcze 10 rakiet ale prawdopodobnie zostaną na przyszły rok.