Cypiskowy 2 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nie mam wyrzutni z racji małego budżetu. Życzę wszystkim bezpiecznego strzelania ! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2019 I małym budżetem można się dobrze bawić. Typhoon salute całkiem fajne jak za tę cenę. Te rakiety od klaska podobno dobre ale jak dla mnie cena nieco zbyt wysoka Cytuj
Cypiskowy 2 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) Rakietki od Klaska zakupiłem na styczniowych wyprzedażach właśnie ze względu na okazyjną cene,. Zapłaciłem za 5 rakiet 80zł (jedna ma 100g NEC) Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Cypiskowy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Zestaw typowo pod zabawe.Moździerzy to ja zazdroszczę 1 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nawet jak nie masz najpopularniejszego typu fajerwerku dominującego o północy w sensie wyrzutni, to i tak narobisz grandy i zawojujesz podwórkiem hukowym piro. Rakiety Signalos jako wisienka na torcie. Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Trzy paki moździerzy to i tak będzie co robić a zabawy przy tym na pewno więcej niż przy odpaleniu wyrzutni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi