Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam trochę rybek ;P w najbliższym czasie planuję zwiększyć akwarium :P będę je mnożył :D <lol>

Opublikowano

Ja mam kota i psa haskiego.

Opublikowano

Miałem świnkę morską bunię ;D ale 6 miesięcy temu zmarła
mam psa rasy pekinczyk-boxer ;DD który już ma blisko 11 lat ;)

Opublikowano

Mi dwa dni temu umarła papużka (ona) o imieniu Pusia. Zawał serca :(. Mam teraz kotka, zwykłego dachowca, koloru rudego ma koło 5 miesięcy i ma na imię Rysiu,Ryszard,Ryś,Rysiek :D. Mam również jedną papugę (go)jest bardzo stary i ma na imię Dziubek. Jest ślepy od niedawna i ma problemy ogólnie... Strasznie przeżywa śmierć partnerki :(. To na tyle. fotek nie mam.

Opublikowano

Ja mam moze troche nie typowe zwiezaki bo brat choduje kilkanascie pajakow fotek nie mam moze kiedys co bede mial to pokaze:P

Opublikowano

Ja mam psa rasy Husky. Nie mam jego prawdziwego zdjęcia, ale wygląda on mniej więcej tak. (chodzi o tego czarnego. :))

Siberian-Husky-Pups-dogs-6390616-1280-800.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 11 lat później...
Opublikowano

Witam 

Skoro taki temat jest założony..... 

Od 2015 roku mieszka z nami żółw stepowy i imionach Gustaw Angus. Ma 16-17 lat. Podejrzewam więc, że może mnie przeżyć. Kiedy był kupowany, sprzedawca twierdził, że żółwiom obojętne jest, czy jest ktoś w domu, czy nie. To fałsz. Obecnie jest również kotka, którego nazywam Panika-boi się własnego cienia. A żółw bardzo dobrze czuje się w jej towarzystwie.

Pozdrawiam 

201912057941-001-1.jpg

• Like 2
  • mantis zmienił(a) tytuł na Wasze zwierzęta