Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mam trochę rybek ;P w najbliższym czasie planuję zwiększyć akwarium będę je mnożył <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja mam kota i psa haskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qnBDG 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Miałem świnkę morską bunię ;D ale 6 miesięcy temu zmarłamam psa rasy pekinczyk-boxer ;DD który już ma blisko 11 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja miałem kota Brytyjskiego krótkowłosego, w sierpniu samochód go przejechał http://nk.pl/#profile/14344665/gallery/album/2/29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mi dwa dni temu umarła papużka (ona) o imieniu Pusia. Zawał serca . Mam teraz kotka, zwykłego dachowca, koloru rudego ma koło 5 miesięcy i ma na imię Rysiu,Ryszard,Ryś,Rysiek . Mam również jedną papugę (go)jest bardzo stary i ma na imię Dziubek. Jest ślepy od niedawna i ma problemy ogólnie... Strasznie przeżywa śmierć partnerki . To na tyle. fotek nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axelbo19 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja mam moze troche nie typowe zwiezaki bo brat choduje kilkanascie pajakow fotek nie mam moze kiedys co bede mial to pokaze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Ja mam psa rasy Husky. Nie mam jego prawdziwego zdjęcia, ale wygląda on mniej więcej tak. (chodzi o tego czarnego. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Proszę bardzo, piesek mój i siostry... wabi się Fero... niestety nie widuję go codziennie bo mieszka u siostry http://img827.imageshack.us/i/dsc01274d.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koopacz 52 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Witam Skoro taki temat jest założony..... Od 2015 roku mieszka z nami żółw stepowy i imionach Gustaw Angus. Ma 16-17 lat. Podejrzewam więc, że może mnie przeżyć. Kiedy był kupowany, sprzedawca twierdził, że żółwiom obojętne jest, czy jest ktoś w domu, czy nie. To fałsz. Obecnie jest również kotka, którego nazywam Panika-boi się własnego cienia. A żółw bardzo dobrze czuje się w jej towarzystwie. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi