Filip1357u 0 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Mogę przechowywać petardy w kartonie od butów który jest włożony do dużej torby która jest w szafie nie jest tam ciepło ani nie ma dostępu do grzejnika? Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Sam trzymam petardy w pudełku po butach włożonego do szafy przez cały rok, nie ma problemu. Fajerwerki nie ulegną samozapłonowi tak długo, jak długo nie będą miały styczności z ogniem i wyładowaniami elektrostatycznymi spowodowanymi tarciem. Fajerwerki -> Petardy -> Inne firmy -> Czy mogę tu przechowywać petardy Temat założony w nieodpowiednim dziale. Przenoszę do innego działu. Fajerwerki -> Pomoc -> Czy mogę tu przechowywać petardy Cytuj
0 ProXorGam3s 0 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zazwyczaj trzymam w kartonie także zamkniętym i w szafie nic się nie dzieje i nie są zazwyczaj narażone na jakiś wybuch Cytuj
Pytanie
Filip1357u 0
Mogę przechowywać petardy w kartonie od butów który jest włożony do dużej torby która jest w szafie nie jest tam ciepło ani nie ma dostępu do grzejnika?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi