Mati88 1 Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Jak co roku witam się i żegnam w tym jednym poście, ale tradycyjnie wklejam dla potomnych moje szpargały. Większość pierdół wystrzelam z chrześnicą lat 9 przed 31.12, a Silent Night i petardy zostawiam, co by móc symbolicznie podymić w sylwestra. Zdrowych Świąt dla wszystkich i nie wydawajcie za dużo pieniędzy na stuffy Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Mati88 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 23 Grudnia 2019 To masz fajną siostrzenicę. Ja w tamtym toku chciałem strzelać z siostrzeńcem 14 lat ale się cykał Cytuj
ProXorGam3s 0 Opublikowano 23 Grudnia 2019 nie jest źle są i konkrety ja w tym roku niestety okoliczne sklepy i stoiska do 300 zł maks Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Skromnie,nie skromnie ważne że tradycja jest podtrzymana! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Ważna tradycja.Coż wiadomo jak to na emeryturze.Trochę lat już masz i nie chciałoby się Ci odpalać tyle.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi