Motur321 1 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Witam was serdecznie.Chciałbym wam przedstawić swoje buchacze na ten wspaniały dzień ,jakim jest sylwester.Nazwę ,,Buchacze'' zaczerpnąłem od swojego dobrego wujka.Zakupy robiłem w hurtowni Vitis w Opolu, w sklepie internetowym PiroArt, na odpustach w dwóch miejscach blisko mojego miejsca zamieszkania i w sklepie Dino.Nie licząc,pozostałości z tamtego roku ten stuff wyniósł mnie 175 zł.Życzę miłego odpalania w sylwestra. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Nie no nie jest źle gdyby każdy miał tyle to by było fajnie Zdrowia i ładnej pogody życzę 1 Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 27 Grudnia 2019 skromnie ale fajnie trochę petard,wulkanów wyrzutni singiel shoty nie będziesz się nudził napewno Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Skromny stuff jak widzę.Taki w moim stylu z przed 10 lat.Eksploder 6 ma moc.Powinna zaskoczyć!Udanego Sylwestra! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi