x0rysiu0x 3 Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Witajcie, większość z was już od dłuższego czasu wrzuca, co tam będzie na sylwestra, ja dopiero wytargałem kartony z piwnicy . Miałem w tym roku nic nie kupować, ale jednak jakieś zakupy były, a i tak mam więcej niż potrzebuję. Mimo że kartony dziś przed chwilą przyniesione i otwarte, to od dłuższego czasu się zastanawiam co z tą pirograciarnią zrobić . Nazbierało mi się trochę różnych pierdół i drobnicy, którą albo kupiłem po taniości albo wylądowała w paczce jako gratis. Przez weekend zrobię przegląd, co ja tam mam, i powywalam wszelką drobnicę. Więc u mnie sylwester zapowiada się z masą drobnicy i może kilkoma małymi kostkami + rakiety. Jutro postaram się coś dodać, jak tylko zrobię przegląd co tam u mnie po kartonach się wala . Edytowane 27 Grudnia 2019 przez x0rysiu0x Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Powiem pół żartem po Januszowemu, wystaw gdzie trzeba daj ogłoszenie i po pirodrobnico graciarni A powazniej zawsze możesz uraczyć kogoś kogo nie za specjalnie stać na chocby drobnicę, która ucieszy Co roku u mnie to samo ostani raz ostatni raz a sam też kupuję to już taka tradycja i hobby jak Kevin w święta Pozdrowienia. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez piromen29 Cytuj
x0rysiu0x 3 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 A więc kartony wstępnie przetrzepane, oto wszelaka drobnica z nich wydobyta : P4017 - CHILE P4017 - IRAN T0512 Fox Rocket R18058 - DEMON - T6238 Magical Shots P1103 - BIG FOOTBAL CRACKER XXL 0205A - KULKI TRZESZCZĄCE P0001A KORNIKI P0011 - STRZELAJĄCY LONT TXD484 BĄCZEK P0004 - WESOŁE ŻABKI - KOMETA JM04 WIRUJĄCE BĄCZKI TC10 - Crackling Flowers TC17 - Dragon Eggs Jakieś Achtungi I kartonik niedobitków z poprzedniego roku + race pistoletowe. Po szybkiej analizie paragonów/faktur + wycena na oko tego co nie było wartość coś koło 70 zł. Myślałem, że mam więcej tej drobnicy, są jeszcze jakieś wulkany i rzymskie ognie, ale to sobie na razie zostawię. Teraz dobiorę się do kokonu foliowego z rakietami ... Cytuj
x0rysiu0x 3 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 A więc z rakiet zakupionych w tym roku mam Rakiety kulowe z hestii 2szt zakupione w kauflandzie oraz 3 sztuki PP-762-SI E.T. (PM762) 50mm zakupione w Piroart. Do tego rakiety zakupione z 2 lata temu w Pirosklep: Rakieta 1410s 2 szt, Rakieta 1232 2 szt, P2004 Rakiety Grand Tornado. Tutaj za całość wychodzi około 100 zł Do wyrzutni dobiorę się wieczorem lub jutro. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Sporo zabawy widzę będziesz miał.Kurcze w ogóle zapomniałem o bączkach na tego Sylwestra.Czekamy na wyrzutnie w takim razie Cytuj
x0rysiu0x 3 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Pora na wyrzutnie, oto co wybrałem z kartonu na ten rok: SS19-06D - RAMPE SS19-04D AUTEN P7031 - FRAJDA - P7030 - OKEY - TXB602 BACKYARD FUN PXB2103 Explosion PXB2116 Ring PXB3614 Virus Za wyrzutnie wychodzi około 184 złote, a za całość będzie około 350 zł, bo nie znam cen wszystkiego co miałem w kartonie . Część wyrzutni połączę ze sobą, bo jest taka możliwość, są to Rample, Auten, Ring i Explosion. Dodatkowo, żeby się pośmiać, oto jak wygląda Stara rakieta z zestawu Super power Pustak, jakich wiele na rynku . Edytowane 29 Grudnia 2019 przez x0rysiu0x Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jak pirorookie, nakupisz a potem wyjmujesz z kartonów i jak znalazł xD Ogólnie spoko chociaż brakuje czegoś mocniejszego na finał 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Dramat z tą rakietą,ten pocisk 1/10 korpusu Masz sporo artykułów do zabawy,rakiety szelkowe bardzo mi się podobają oraz dobre wyrzutnie Wyszedł całkiem fajny zestaw za rozsądne pieniądze. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wszystkie rakiety takie są.Droższe to musza wygkadac elegancko a w środku tragedia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi