Rychu 5 Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) W tym roku miałem nie strzelać, jednak zdecydowałem się utrzymać tradycję sylwestrową i skromnie kupiłem tylko jedną wyrzutnię:Kometa - P7897 - Rotterdam - 100strzałów, 5 efektów, kaliber 25mm, NEC 990g Zostało również 5 sztuk z poprzedniego roku Motyli JW03 Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Rychu Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2019 A czemu to "miałem nie strzelać" Na filmie wygląda dobrze wyrzutnia ale wiadomo, że to kometa Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: A czemu to "miałem nie strzelać" Na filmie wygląda dobrze wyrzutnia ale wiadomo, że to kometa Miałem nie strzelać, bo ten rok przyniósł wiele nieprzewidzianych wydatków Wybór padł na Kometę, bo do hurtowni Kometa od domu kilka kroków a fajerwerki z marketów to jakoś mnie nie przekonuje jakość/cena Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Też miałem sporo wydatków ale lepiej chleba nie zjeść a piro na sylwestra musi być Zawsze to lepsza kometa niż markety w sumie racja Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 54 minuty temu, LucazFires napisał: Ile taka wyrzutnia Rychu? Taka przyjemność to wydatek rzędu ok 200zł dla klientów indywidualnych, jednak pamiętaj że tu nie chodzi o pieniądze tylko o satysfakcję z odpalania, efektu na niebie i pasję do pirotechniki Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ciekawa propozycja od komety.Powinna sobie poradzić.Co do wydatków...Często stoja na przeszkodzie ale np ja czasem nie kupie czegos potrzebnego ake na piro musi być te 1500zł☺ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi