Karpiu 3 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jak na razie wszystko prezentuję się tak + jedna paczka sharków (20pcs), skromnie ale zawsze coś, po świętach dojdzie jeszcze troche efektu oraz drobnicy 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Nie tak skromnie. Są moździerze, i sporo petard, będzie odpalania. Wyrzutnie z amerykańskiej serii kozak i na finał new altitude. 1 Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 @k4n4li4 Heh no coś niby jest Planuje jeszcze aikido z biedronki podobno dość spore, gęste efekty warte ceny, i jeszcze coś się wymyśli Cytuj
fibonacci 22 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Niby wydaje się, że nie ma tego dużo, jednakże jakościowo każda część stuffu wypada w swojej kategorii cenowej bardzo dobrze 1 Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Mnie się bardzo podoba.Masz mocne petardy,moździerze które naprawdę dają czadu,16sh od PM kapitalne wyrzutnie w swojej klasie cenowej 1 Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2019 @Grubbert No to się ciesze że dobrze wybrałem Rakiety jakby kogoś interesowało to "lustik" od piro planet Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Moment,bo już się trochę pogubiłem w tych nowych rakietach Czy to są te same rakiety które można było kupić na sztuki po ok 20zł? Cytuj
Merik 1 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jest dobrze, a jeśli dojdą jeszcze jakieś wyrzutnie to już w ogóle będzie git Cytuj
skowyt1627 16 Opublikowano 19 Grudnia 2019 31 minut temu, Grubbert napisał: Moment,bo już się trochę pogubiłem w tych nowych rakietach Czy to są te same rakiety które można było kupić na sztuki po ok 20zł? Te rakiety na sztuki są w zestawie FORMULA 1. Na sztuki nazywają się po prostu E.T Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Spoko zestaw kilka paczek mocnych dobrych petard a nie miliony jakiegoś dziadostwa i 4 dobre wyrzutnie Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Całkiem niezły stuff dobrze że postawiłeś na konkrety lepiej raz dupnąć a solidnie niż pierdzieć po kawałku Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Cześć Niestety, ale to już chyba wszystko jak widać przeważa huk, bo po prostu bardziej mi "odpowiada" Jest skromnie, ale ważne, że będzie trochę zabawy i można podtrzymać tradycję. Miłej zabawy https://imgur.com/IgntVOT Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Stuff ciekawy, wyrzutnie i moździerze kozak. Petard jak dla mnie za dużo ale co kto woli 1 Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 @k4n4li4 wiadomo kwestia gustu, w moim przypadku uwielbiam ten rodzaj pirotechniki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Jak na moje oko taki zestaw to coś więcej niż skromność. Biorąc pod uwagę czas odpalania, nudzić się nie będziesz. Propsuję za Explodery, Tuono Blue, Shark, Thundering King, bo mam też u siebie. 1 Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2019 4 minuty temu, mantis napisał: Jak na moje oko taki zestaw to coś więcej niż skromność. Biorąc pod uwagę czas odpalania, nudzić się nie będziesz. Propsuję za Explodery, Tuono Blue, Shark, Thundering King, bo mam też u siebie. Jak od 20 zacznę to do 00 chyba mi starczy? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Proponuje tez kupic dobrą zapalniczkę bo masz tego dużo a będzie spory wiatr na Sylwka.Udanego strzelanka! 1 Cytuj
Karpiu 3 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) @damian7878 Spokojnie mam zapas palniczków Nawzajem Edytowane 29 Grudnia 2019 przez Karpiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi