Skocz do zawartości

[Karpiu] Stuff 2k19/20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na razie wszystko prezentuję się tak ;) + jedna paczka sharków (20pcs), skromnie ale zawsze coś, po świętach dojdzie jeszcze troche efektu oraz drobnicy ?

jjiji.jpg

• Like 2
Opublikowano

Nie tak skromnie.  Są moździerze,  i sporo petard, będzie odpalania. Wyrzutnie z amerykańskiej serii kozak i na finał new altitude.

• Thanks 1
Opublikowano

@k4n4li4 Heh no coś niby jest ;) Planuje jeszcze aikido z biedronki podobno dość spore, gęste efekty warte ceny, i jeszcze coś się wymyśli :D

Opublikowano

Niby wydaje się, że nie ma tego dużo, jednakże jakościowo każda część stuffu wypada w swojej kategorii cenowej bardzo dobrze ?

• Like 1
Opublikowano

Mnie się bardzo podoba.Masz mocne petardy,moździerze które naprawdę dają czadu,16sh od PM kapitalne wyrzutnie w swojej klasie cenowej ☺️

• Like 1
Opublikowano

@Grubbert No to się ciesze że dobrze wybrałem ? 

Rakiety jakby kogoś interesowało to "lustik" od piro planet :)

Opublikowano

Moment,bo już się trochę pogubiłem w tych nowych rakietach ?Czy to są te same rakiety które można było kupić na sztuki po ok 20zł?

Opublikowano

Stuff spoczko.Sporo efektu i huku.Konkret ciekawy?

Opublikowano

Jest dobrze, a jeśli dojdą jeszcze jakieś wyrzutnie to już w ogóle będzie git ?

Opublikowano

@Grubbert Nie, nie :D Zobacz na yt są testy 

Opublikowano
31 minut temu, Grubbert napisał:

Moment,bo już się trochę pogubiłem w tych nowych rakietach ?Czy to są te same rakiety które można było kupić na sztuki po ok 20zł?

Te rakiety na sztuki są w zestawie FORMULA 1. Na sztuki nazywają się po prostu E.T :D 

Opublikowano

Spoko zestaw kilka paczek mocnych dobrych petard a nie miliony jakiegoś dziadostwa i 4 dobre wyrzutnie ?

Opublikowano

Całkiem niezły stuff dobrze że postawiłeś na konkrety lepiej raz dupnąć a solidnie niż pierdzieć po kawałku :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć :) Niestety, ale to już chyba wszystko jak widać przeważa huk, bo po prostu bardziej mi "odpowiada" :D Jest skromnie, ale ważne, że będzie trochę zabawy i można podtrzymać tradycję. Miłej zabawy ? https://imgur.com/IgntVOT

Opublikowano

Stuff ciekawy, wyrzutnie i moździerze kozak. Petard jak dla mnie za dużo ale co kto woli

• Like 1
Opublikowano

@k4n4li4 wiadomo kwestia gustu, w moim przypadku uwielbiam ten rodzaj pirotechniki :D

Opublikowano

Jak na moje oko taki zestaw to coś więcej niż skromność. Biorąc pod uwagę czas odpalania, nudzić się nie będziesz.

Propsuję za Explodery, Tuono Blue, Shark, Thundering King, bo mam też u siebie.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, mantis napisał:

Jak na moje oko taki zestaw to coś więcej niż skromność. Biorąc pod uwagę czas odpalania, nudzić się nie będziesz.

Propsuję za Explodery, Tuono Blue, Shark, Thundering King, bo mam też u siebie.

Jak od 20 zacznę to do 00 chyba mi starczy? ?

Opublikowano

Proponuje tez kupic dobrą zapalniczkę bo masz tego dużo a będzie spory wiatr na Sylwka.Udanego strzelanka!

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@damian7878 Spokojnie mam zapas palniczków :D Nawzajem :)

Edytowane przez Karpiu