Piotrek007 79 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Skromnie czy nie. Najważniejsze ze strzelanko bedzie Cytuj
ZiziWKS 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 1 minutę temu, Piotrek007 napisał: Skromnie czy nie. Najważniejsze ze strzelanko bedzie Tradycja Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Fajny stuff, ilość może i skromna ale tradycja zachowana. Brakuje mi tylko coś na finał mocniejszego Cytuj
mantis 433 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zastanawia mnie to co jest na samym dole. To petardy, czy circoblitze? Cytuj
ZiziWKS 1 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 4 godziny temu, mantis napisał: Zastanawia mnie to co jest na samym dole. To petardy, czy circoblitze? Petardy El diablo od Super Power dostałem w gratisie na taniefajerwerki ale szczerze mówiąc dzisiaj kupiłem Danger od piromax i o wiele glosniejsze. Cytuj
Gość Black_Friday Opublikowano 30 Grudnia 2019 wyrzutnia FLASH w tym roku schodzila w sklepach masowo niby kilka kostek ale w różnym kalibrze i spokojnie będziesz mógł z nich zrobić fajny pokaz Cytuj
ZiziWKS 1 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Black_Friday napisał: wyrzutnia FLASH w tym roku schodzila w sklepach masowo niby kilka kostek ale w różnym kalibrze i spokojnie będziesz mógł z nich zrobić fajny pokaz nie było wyrzutni Born of Fire TXB241 na magazynie i dali mi Flash sam jestem ciekawy jak wypadnie Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Z przytupem powitasz Nowy Rok.Będzie czym się pochwalić!Udanego Sylwka! Cytuj
kamils38 66 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nie jest źle tradycja zachowana połączyć z głową i będzie fajnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi