k4p1sz0n 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Pomóżcie mi... wymyślcie jakieś stuffy w cenie 400-600 zł TYLKO PRODUKTY HESTIA! Cytuj
0 Fear 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Szczerze? to nie da rady u nas w Polsce dokładnie skompletować, ja ci polecam za tydzień skoczyć do Carrefoura i tam rozeznać się w cenach i ew. zapisać na kartce, potem zapytasz się na forum czy dobre i Ci pomożemy, bo w każdym Carrefourze jest inaczej niestety Hestia ma zarąbiste produkty ale niestety trudno dostępne u nas Cytuj
0 k4p1sz0n 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja mam bliski dostęp do produktów hestii 10 minut drogi mam do ich hurtowni , mam pod nosem real i carrefur :mrgreen: Cytuj
0 k4p1sz0n 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 a gdzie jest ta hurtownia z hestia ??? Ajjj kurcze sory za pomyłke :???: Pomyliłem sie , mam w pobliżu hurtownie ETNA Sory :roll: Cytuj
0 Krystianek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Pewno mieszkasz w Tarnowskich Górach :mrgreen: W tej hurtowni jest tylko i wyłącznie produkty Jorge. Przepraszam za Offtop. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 pomoge ci wybrac tylko napisz jakie masz do dyzpozycji :?: bo tak to ja nie wiem jakie u ciebie są Cytuj
0 k4p1sz0n 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Do dyspozycji mam praktycznie wszystko... :mrgreen: z HESTII oczywiście Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 aha to jak wieczorem bede mial czas to wybiore i napisze Cytuj
0 k4p1sz0n 0 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2007 Najlepiej gdybyście ułożyli mi kilka stuffów muszę mieć większy wybór Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Najlepiej gdybyście ułożyli mi kilka stuffów muszę mieć większy wybór ok uloze kilka Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 WYRZUTNIE-pluto -łowca -wikingowie -czerwona bestia-eternal spectrum -orzeł 3 RAKIETY-diabolo x 5 -best starx 2 -coctail rocket x2-fontana show PETARDY-super piccolo x 10 -achung x 2 inne-moździerz super shell -pszczolki x 10 -cracling ball razem około 450za pozostałe 150 kup sobie co chcesz Cytuj
0 traviu 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 w etna nie ma hestia tylko jest jorge a mozna prosic cennik z etna prosze?Sorry za off top ... tylko chce cennik Cytuj
Pytanie
k4p1sz0n 0
Pomóżcie mi... wymyślcie jakieś stuffy w cenie 400-600 zł TYLKO PRODUKTY HESTIA!
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi