Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kmAXZAw.jpgWitam serdecznie po roku przerwy!

Jak zauważyłem, od kilku lat ukształtował się u mnie trend dokładania dwóch kostek do stuffu - teraz nie jest inaczej. Zamawiałem ponownie w sklepie Piroart, pomimo zakupów na ostatni dzwonek, paczka przyszła do mnie dzisiaj z samego rana, wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję również za alternatywną, większą kostkę w zamian za tą uszkodzoną ? Postawiłem tylko na wyrzutnie; zostało mi parę petard z poprzedniego roku i myślę, że wystarczy. Ekipa się wysypała, a więc nie marzy mi się latać samemu i straszyć po osiedlu. Całość 390PLN.

Życzę udanego strzelania i szczęśliwego Nowego Roku!

Opublikowano

Silent night to kozak, viserion to już klasyk,  virus hit cenowy więc nie mogło zavbraknąć. Będzie się działo.

Petard ja też nie kupuję, zostało mi z tamtego roku które dostałem w gratisie

• Like 1
Opublikowano

Fajny staff elegancko będzie co odpalać, taki z klimatem. Na rakiety szkoda kasy. Pzdr.

• Like 1
Gość Black_Friday
Opublikowano

jak na taki budżet to masz na prawdę spoko kostki

Opublikowano

Ilość w sam raz na północ, tak, aby szybko wystrzelić, a potem przechylić lampkę szampana w towarzystwie.

JW90 klasyk, niegdyś najlepsza kostka cena/jakość, teraz trudno powiedzieć, bo wiele tego na rynku.

• Like 1
Opublikowano

Konkretny stuff gdzie nie ma miejsca na drobnice!Virus to jak co roku u każdego prawie w stuffie?.Udanego Sylwestra !

• Like 1