Cybertronek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam serdecznie po roku przerwy! Jak zauważyłem, od kilku lat ukształtował się u mnie trend dokładania dwóch kostek do stuffu - teraz nie jest inaczej. Zamawiałem ponownie w sklepie Piroart, pomimo zakupów na ostatni dzwonek, paczka przyszła do mnie dzisiaj z samego rana, wszystko w jak najlepszym porządku. Dziękuję również za alternatywną, większą kostkę w zamian za tą uszkodzoną Postawiłem tylko na wyrzutnie; zostało mi parę petard z poprzedniego roku i myślę, że wystarczy. Ekipa się wysypała, a więc nie marzy mi się latać samemu i straszyć po osiedlu. Całość 390PLN. Życzę udanego strzelania i szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Silent night to kozak, viserion to już klasyk, virus hit cenowy więc nie mogło zavbraknąć. Będzie się działo. Petard ja też nie kupuję, zostało mi z tamtego roku które dostałem w gratisie 1 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Fajny staff elegancko będzie co odpalać, taki z klimatem. Na rakiety szkoda kasy. Pzdr. 1 Cytuj
Gość Black_Friday Opublikowano 30 Grudnia 2019 jak na taki budżet to masz na prawdę spoko kostki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ilość w sam raz na północ, tak, aby szybko wystrzelić, a potem przechylić lampkę szampana w towarzystwie. JW90 klasyk, niegdyś najlepsza kostka cena/jakość, teraz trudno powiedzieć, bo wiele tego na rynku. 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Konkretny stuff gdzie nie ma miejsca na drobnice!Virus to jak co roku u każdego prawie w stuffie.Udanego Sylwestra ! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi