sheff 0 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Mam pytanie co zrobić aby mieć pewność że zapalniki elektryczny odpali lont visco, w zeszłym roku miałem przypadek że przy wulkanach miałem zapalniki podłączony do visco i nie zapalił mi go może ktoś pomoże? Cytuj
1 Blancik 3 Opublikowano 30 Grudnia 2019 ja łącze np tak https://imgur.com/a/zJ5Zecv tylko trzeba uważać żeby lont nie wyleciał Cytuj
1 piropiotr223 11 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Ja zawsze szarą taśmą z mocnym klejem obwijam lont i zapalnik i nigdy mnie nie zawiodło. Ewentualnie możesz się pokusić o wsadzenie zapalnika bezpośrednio do fontanny, wtedy napewno nie zawiedzie 1 Cytuj
0 Blancik 3 Opublikowano 30 Grudnia 2019 pytanie jaka była przyczyna że nie zapalił słabe połączenie, wadliwy zapalnik, itp ? Cytuj
0 sheff 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Zapalnik normalnie był wypalony a lont visco się nie zapalił, a wszystkie pozostałe zapalniki zapaliły pozostałe wyrzutnie. A może inaczej jakie powinno być połączenie visco z zapalnikiem? Edytowane 30 Grudnia 2019 przez sheff Cytuj
Pytanie
sheff 0
Mam pytanie co zrobić aby mieć pewność że zapalniki elektryczny odpali lont visco, w zeszłym roku miałem przypadek że przy wulkanach miałem zapalniki podłączony do visco i nie zapalił mi go może ktoś pomoże?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi