Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, od niedawna na forum rok temu kilka kostek w tym już troszkę lepiej ale i tak żałuję że tak budżet ograniczał..Petard brak bo aż tak za nimi nie przepadam, rakiet żałuję że nie kupiłem ale poluję jeszcze na nike z auchana kilka sztuk może się uda :)

80876412_443360376550256_5036173123943137280_n.jpg

Edytowane przez piterek9864
Opublikowano

Też za petardami nie przepadam. Solidny stuff,  ja też coraz więcej kupuję z roku na rok :)

Opublikowano (edytowane)

Jest solidnie. Pokaz na pewno będzie ciekawy. Co do petard to mi tez powoli mija chęć na sam huk (stąd też brak hukowych wyrzutni/rakiet/moździerzy u mnie w stuffie) Mam kilka paczek emiterów z poprzednich lat, wystrzelę może z 5 sztuk i tyle. Szkoda że rakiet nie ma, ale może chociaż jakies aplauzy uda Ci się dorwać :D

Edytowane przez skowyt1627
Opublikowano

Stuff bardzo konkretny.Wymieszałeś wśród importerów patrze.Crater na pewno wzbudzi zachwyt.Viserion na pewno zaskoczy a sorbet nie zawiedzie.Ciekawy jestem jak wypadnie wyrzutnia Axio.Podoba mi się ten stuff.Udanego Sylwestra☺.

Opublikowano
57 minut temu, damian7878 napisał:

Stuff bardzo konkretny.Wymieszałeś wśród importerów patrze.Crater na pewno wzbudzi zachwyt.Viserion na pewno zaskoczy a sorbet nie zawiedzie.Ciekawy jestem jak wypadnie wyrzutnia Axio.Podoba mi się ten stuff.Udanego Sylwestra☺.

Starałem się wymieszać po trochę wszystkie co dobre w swojej kategorii cenowej, jak się uda to ładnie połączyć to mam nadzieję że widownia będzie zadowolona :) Axion w opiniach i na filmach wypada dobrze więc liczę że na żywo też. No tak jak pisałem jedyny minus to brak rakiet jak nie w tym to w następnym roku na pewno już się znajdą, bo budżet rośnie w miarę jedzenia :D