wimexo 3 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Stuffik 2019/20 TXB012, TXB013, Fireball XXL, Equalizer, kątówka Vigor - czyli wyrzutnie na grubo muszą być Moździerze Thundering King oraz klasyk Artillery Shells Ruskie rakiety od Tomaszka, które idealnie strzelają - kto miał, ten wie Rakiety Blast do popykania sobie przed sylwkiem jeszcze Dodatkowo.. dużo pierdół, rzymskie ognie, poza fotką też jeszcze gdzieś mam.. Petardy, petardy z mocniejszych to m.in. Dumbumy, tb5, Exploder 5, Delova Rana.. Możliwe, że jutro jeszcze dokupię coś w marketach, może rakiety z Auchana.. Chociaż i tak już za dużo wydane Można by kupić mniejszych wyrzutni więcej, ale jednak wolałem postać i popatrzeć, a pobawić się czymś mniejszym (Jakkolwiek to brzmi ) Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Solidny stuff, są wyrzutnie i jest coś do zabawy chociaż te blasty to dla mnie kompletnie nie opłacalne 1 Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wszystkiego po trochu! Duzo huku, sporo patyków, konkretny Thunder King, o kozak wyrzutniach nie wspominając. Wszystkiego dobrego w nowym roku! Pzdr. 1 Cytuj
wimexo 3 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: Solidny stuff, są wyrzutnie i jest coś do zabawy chociaż te blasty to dla mnie kompletnie nie opłacalne Czy ja wiem.. 15zł za 12szt. w miarę spoko rakietek do postrzelania dla fun'u Nie wychodzą tak źle Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zabawa na dzien i wieczór i moc o północy.Tak to widzę.Do x-vigora przymierzam się już z 7 lat .Udanego Sylwestra! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi