k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bogaty marketowy stuff, jest wszystkiego po trochu. Ta wyrzutnia husaria to mi się kojarzy z typowym januszowym wyrobem ale obym się mylił i, żeby cię pozytywnie zaskoczyła 1 Cytuj
Merik 1 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Bardzo spoko, widzę wszystko chyba z marketów. Niestety petardy Hammer w tym roku mega słabe. Już rok temu widziałem, a raczej słyszałem, że są o wiele słabsze niż kiedyś. A co to za fontanny z prawej strony, i gdzie kupione? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2019 W miare dobrze dobrany do zabawy marketowy zakup fajerwerków.Jakości brak ale przyjemności z długiego odpalania grom☺ Cytuj
Arturez93 4 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzięki za komentarze, starałem się o to aby było dużo funny dlatego też bardziej skupiłem się na ilości. Żałuję tylko że, nie zakupiłem szelko rakiet z Auchan bądź Kaufland. Petardy Hammer mam co rok, rzeczywiście nie są już tak głośne jak kiedyś, są jakieś mniejsze ale za tą cenę i tak robią robotę. Fontanny są od Super Power zakupione w polo market. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi