Fear 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Piszcie tutaj jakich programów używacie na codzień, głównie mi chodzi o komunikatory, przeglądarki www i programów typu p2p, a także odtwarzaczy multimedialnych, no i programów użytkowych. Ja używam Aqq jako komunikatora ale na chwile przesiadłem się na gg, z przeglądarki to Firefox 2., z odtwarzacza to media classic player i power DVD, z p2p do Bearshare, a z użytkowych to Reg cleaner, pci inspektor file recovery, the games factory, paint ... Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Przeglądarka to ukochany Firefox 2, komunikator gg i skype. Odtwarzacz WMP i tak jak Fear MCP przedtem winamp. P2P nie używam bo ostatnio łapanki robią, kiedyś był to emule. Jak mi się nudzi to używam WMP i Painta. Jeszcze do tworzenia wirtalnych dysków Deamona używam. To tyle :grin: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 GG standard WinAvi Video Converter, Skype, Xfire, Nero, WMP, WMM i czasem lubie sie pobawić w PhotoFiltre, ..a no i jeszcze Ivona xD programu P2P ostatnio nie używam ale mam Shareaze. No i przeglądarka to FireFox. Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 mo ja mam najnowszą wersję stabilną Opery. do filmów allplayer, ,Windows media classic i Windows media palyer.GG komunikator....chyba [przeżucę się na AQQ ale mis ię nie chce :razz: .do torrentów uTorrent, antywirur to oczywiście NOD32, OS Windows XP SP2, to chyba wszystko ważne napisałem Cytuj
witus 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Z przeglądarek używam oczywiście najnowszego Firefoxa Z komunikatorów to pochodzący z Interii Stefan - bardzo fajny komunikator, prosty w obsłudze i nie zawierający błędów; a na dodatek ma sto razy lepszy layout niż Gadu Gadu. Z muzyki to używam Winampa (kiedyś Foobara), a jeżeli chodzi o obróbkę video to::arrow: Virtual Dub:arrow: Ulead Video Studio:arrow: RAD Video ToolsA do przeglądania video używam Nero Show Time, Windows Media player oraz Media Classic Player. Z graficznych to Gimp i Paint. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Na codzień używam: :arrow: mozille firefox :arrow: gadu-gadu Cytuj
maki99 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Używam: :arrow: Mozilla Firefox :arrow: gadu-gadu :arrow: Blender :arrow: UTorrent :arrow: AllplayerTo wszystko :grin: Cytuj
Adri 1 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Windows XP PRO SP2,Kaspersky IS 7.0,WMP,GG,filmy cinemaplayer,Bearshare,uTorrent,RapGet,DAP. Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 :arrow: Mozilla Firefox :arrow: Gadu-Gadu :arrow: Office 2007 Student :arrow: Creative MediaSource Player :arrow: All Plater 3.1 :arrow: Gimp 2.4 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 8 Grudnia 2007 :arrow: Opera :arrow: Internet Explorer (gdy nie otwiera czegoś Opera) :arrow: Gadu-Gadu :arrow: eMule v0.48a + mod [MorphXT v10.5] :arrow: Download Accelerator Plus :arrow: Winamp :arrow: Avira AntyVir PersonalEdition Classic :arrow: Virtual DAEMON Manager v.4.03HE :arrow: Winamp :arrow: Allplayer :arrow: Nero StartSmart :arrow: Hamachi Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 :arrow: Internet Exploler 7 :arrow: GG :arrow: Winamp :arrow: eMule 0.48a :arrow: Bearshare :arrow: Nero Expres :arrow: Nokia PC Suite :arrow: AVG Free :arrow: AD-Aware SE Personal :arrow: Microsoft Ofice 2000 :arrow: Kodak EasyShare :arrow: RealPlayer Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 8 Grudnia 2007 :arrow: gg :arrow: internet explorer :arrow: winamp :arrow: windows media player :arrow: eMule :arrow: firefoxi to chyba wszystko Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 :arrow: Mozilla Firefox :arrow: Winamp :arrow: GG :arrow: BitComet 0.70 :arrow: Office 2000 :arrow: eMule 0.47c :arrow: Alcohol 120% Cytuj
Damian 0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 :arrow: DźwiękCool Edit 2.1CDexVirtual DJ (koniecznie 3.3)Acoustica MixcraftWinamp 5.5 + iZotope Ozone + DiscoLitez Professional :arrow: GrafikaJasc Paint Shop Pro 8.1IcoFXIrfanView 4 :arrow: Audio/VideoEditStudio 5.01 oraz 4.15 z pluginem Wax 2.0e (rządzi 8))WinAVI Video ConverterDVDRip2CamStudioFrapsVirtualDubModkodeki K-Lite najnowsze z odtwarzaczem Media Player Classic :arrow: CD-RW/DVD-RWNero 6CloneCDCloneDVD2AnyDVD :arrow: NarzędzioweTotal CommanderHex Workshop 4.2CoreCenterRestorator 2007 PL :arrow: InternetMiranda 0.7.1 (rlz 8))Mozilla FirefoxNetwork Stumbler...AresuTorrent :arrow: ProgramowanieDelphi 6Pajączek 5 NxG Cytuj
xSound 0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 :arrow: Gadu-Gadu :arrow: Skype :arrow: Mozilla Firefox :arrow: Audacity :arrow: Goldwave :arrow: Adobe audition :arrow: Adobe photoshop :arrow: Steam...i tyle ;p Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 9 Grudnia 2007 :arrow: Gadu-Gadu :arrow: Internet :arrow: Kaspersky :arrow: Bershare :arrow: Picassa2 Cytuj
k4p1sz0n 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 :arrow: Gadu-Gadu :arrow: Mozzila Firefox :arrow: Internet Explorer :arrow: Bear Share :arrow: Windows Media Player :arrow: No Steam Cytuj
Tele 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 :arrow: Explorer :arrow: Windows Media Player :arrow: Microsow word :arrow: GG :arrow: Ares Cytuj
TowdiPL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 :arrow: Explorer :arrow: Skype :arrow: Gadu-Gadu :arrow: Winamp :arrow: Word :arrow: VirtualDJ Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 13 Grudnia 2007 :arrow: GG:arrow: Winamp:arrow: Explorer:arrow: Bear Share:arrow: Windows Media Player:arrow: Mozzila Firefox Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 13 Grudnia 2007 = Gadu - Gadu= Mozilla Firefox= Skype= X fire= Counter Strike Steam= SxE injactet Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja GG (chce na tlena ale mi się nie chce zmieniać nr. narazie), Skype, Mozilla Firefox 2 (żadko Internet Explorer), Winamp, Windows Media Player, Quick Time Player, Game Factory, Paint, Bearshare, Deamon Tools Pro, Deamon Tools, Avast!, uTorrent, Sony Ericsson PC Suite, Nero, Audacity itd. Cytuj
Pawe? pawcio 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 :arrow: Mozilla :arrow: internet explorer :arrow: Gadu Gadu :arrow: Bearshare :arrow: Picassa2 :arrow: Kasperky anti virus Cytuj
Gość Felix Opublikowano 16 Grudnia 2007 Fire FoxSpeed SimKalkulatorNotatnikWinampBear ShareAll playerGadu Gadunie ma dnia żebym któregoś z tych programów nie użył no chyba że nie jestem przy kompie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi