Bartosz 43 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Późno w tym roku, ale w końcu jest całość Pierwsze zakupy zrobiłem już na przełomie stycznia/lutego, a największe w ostatnich dniach. Ilościowo trochę mniej, niż w latach poprzednich, ale jakościowo myślę że będzie nieźle. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wygrał skubany. Fakt, że ilościowo mniej ale za to same konkrety. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Miano Taliba zyskuje Bartosz Ja pierdziu ale konkrety Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Konkretnie Tropic Pro powinien zrobić show jest i funke i inne ... Udanej zabawy Cytuj
Rychu 5 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Mega!! Nie liczy się ilość a jakość, a jakość w tym wydaniu jest imponująca. PS. Proszę nagraj film z pokazu i podziel się nim z nami Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Dzięki Panowie! 25 minut temu, Rychu napisał: Mega!! Nie liczy się ilość a jakość, a jakość w tym wydaniu jest imponująca. PS. Proszę nagraj film z pokazu i podziel się nim z nami Nie strzelam pokazu, ale postaram się nagrać każdą kostkę Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wiara na samym szczycie, nasz Bartosz kompozytor konkretów jak zwykle nie zawiódł !!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi