Szajba_m-ce 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Mam pytanie czy może być taki stuff za 110 zł1x Moździerz - 24.991x Sfinx - 24.992x Kung-Fu - 15.981x Arctic - 7.991x Jumbo Jet - 24.99Razem : 98,94 Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Arctica ci nie polecam nie ma on żadnych efektów :-( ma on tylko strzały beznadziejne takie jak kolor biały :-( Polecam ci:2xsfinxMoździeżJumbo jet (jednak to co duże jest piękne :-) ) [ Dodano: 2007-12-06, 16:24 ]A jak ci zostanie to 10 zł to polecam ci bazar i cyrkoblitze :-) Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Przecież arcitc ma efekt crackilngu. Bardzo dobra wyrzutnia za cenę niższą niż hurtowa Bardzo dobry plan. Za resztę kasy możesz kupić jeszcze jednego arctica, albo niespodziankę tego roku - hota :smile: Cytuj
0 mazii23 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ja bym kupił tak:SfinxArctic(a jakie byś chciał mateo efekty za 8 zł żeby ta wyrzutnia waliła jak Black Cat??)MoździeżJumbo Jet odpada słabe efekty lepiej wziąć Top10 lub JR25 ale ty nie masz dostepu do hurtowniHot -nowość zobaczymy co to będzie kto nie ryzykuje ten nie jedzie :razz: Kung-Fui w Biedronce wydamy 74 zł a reszta w Tesco ale nie znamy oferty więc nic ci nie powiem narazie :mrgreen: pozdro Cytuj
0 gojat 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Arctica ci nie polecam nie ma on żadnych efektów :-( ma on tylko strzały beznadziejne takie jak kolor biały :-( skąd wiesz może będzie miał takie efekty jak czerwone rozpryski z craclingiem nawet jak by takich nie miał to i tak się bardzo opłaca jak za taką cenę Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Szajba_m-ce bardzo dobry plan. Będziesz miał sporo zabawy (np. Moździerz i zestaw kung-fu) ale także będziesz miał bardzo dobre efekty (sfinx i Arctic)Zrobił bym tylko jedną małą zmianę. Jumbo jety Zamienił bym na Sfinxa bo będziesz znacznie bardziej zadowolony niż z tych rakiet lub możesz kupić Hota i jeszcze coś za 13zł. Cytuj
0 Szajba_m-ce 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2007 No właśnie bo nie wiem co można kupić za te 25 zł zamiast jumbo jetów bo tak i tak biorę jeszcze hot'a ... Najlepiej by było jakbym coś z Reala , Tesco , Kauflandu z góry thx Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Arctica ci nie polecam nie ma on żadnych efektów :-( ma on tylko strzały beznadziejne takie jak kolor biały :-( No nie wiem, jak juz inni mówili co byś chciał za 8 zł.Nie wszystko dostaniesz za 8 zł Cytuj
0 Adri 1 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Arctic ma piękny efekt no i za 8zł.Ta sama wyrzutnia w markecie Stogrosz (Henia Stokłosy) ja z Piły :grin: .No to ten Arctic kosztuje tam UWAGA 21zł :o .Jak zobaczyłem tą cene to już wiedziałem , że nie mam tam czego szukać jeżeli chodzi o fajerwerki. Cytuj
0 mireck 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 No trochę przesadzili z ta ceną.Aż tyle to za arctica bym nie dał. Cytuj
0 ADRIAN 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 nie polecam kupowania w tesco najgorsza oferta od lat jeszcze 2 lata temu byla wporzatku ale teraz drogo i nie ma nic dobrego :???: Cytuj
Pytanie
Szajba_m-ce 0
Mam pytanie czy może być taki stuff za 110 zł
1x Moździerz - 24.99
1x Sfinx - 24.99
2x Kung-Fu - 15.98
1x Arctic - 7.99
1x Jumbo Jet - 24.99
Razem : 98,94
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi