krzycho1708 31 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Co by nie zaginęło wstawię tutaj. Mój pierwszy konkretniejszy pokaz, 3 dni klejenia i łączenia , zdarzyła się wpadka ale jak na pierwszy raz to jestem zadowolony Gdyby nie ten wiatr myślę że było by jeszcze lepiej Nagrywane z 65 metrów. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ładny pokaz, żadnych przerw nie było. Wszystko było łączone lontem czy na system? Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 Wszystko było połączone lontami, sporo wiedzy nałapałem zanim się zabrałem za ten "projekt" Zeszłoroczny "pokaz" wyglądał tak jak na foto poniżej Więc tym bardziej jestem zadowolony, że 3 dni pracy nie poszło na marne i wszystko wyszło prawie tak jak planowałem Cytuj
marc 11 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Człowieku jak tak wyglądał twój pierwszy pokaz, to nie wyobrażam sobie co będzie dalej, Widać ze nie poszedłeś na łatwiznę i do tego chyba trochę przeróbek! Połączenie lontem zgrane prawie idealnie. Całość super Cytuj
krzycho1708 31 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dzięki za miłe słowa Jest jeszcze co poprawiać, lonty można jeszcze precyzyjniej dobrać, kątówki robić z szerszym rozstawem, sprawdzać wybiórczo efekty z wyrzutni xD bo tu miałem zonka i 2 wyrzutnie miały inne efekty niż mieć powinny W każdym razie starałem się jak najlepiej umiałem, ale kolejny pokaz chcę zrobić jeszcze lepszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi