Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co by nie zaginęło wstawię tutaj.
Mój pierwszy konkretniejszy pokaz, 3 dni klejenia i łączenia ?, zdarzyła się wpadka ale jak na pierwszy raz to jestem zadowolony :) Gdyby nie ten wiatr myślę że było by jeszcze lepiej :D
Nagrywane z 65 metrów.

20191230_221720.jpg

Opublikowano

Ładny pokaz, żadnych przerw nie było. Wszystko było łączone lontem czy na system?

Opublikowano

Wszystko było połączone lontami, sporo wiedzy nałapałem zanim się zabrałem za ten "projekt"

Zeszłoroczny "pokaz" wyglądał tak jak na foto poniżej ?
Więc tym bardziej jestem zadowolony, że 3 dni pracy nie poszło na marne i wszystko wyszło prawie tak jak planowałem :)

20181231_173835.jpg

Opublikowano

Człowieku jak tak wyglądał twój pierwszy pokaz, to nie wyobrażam sobie co będzie dalej, Widać ze nie poszedłeś na łatwiznę i do tego chyba trochę przeróbek!? Połączenie lontem zgrane prawie idealnie. Całość super?

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa ?
Jest jeszcze co poprawiać, lonty można jeszcze precyzyjniej dobrać, kątówki robić z szerszym rozstawem, sprawdzać wybiórczo efekty z wyrzutni xD bo tu miałem zonka i 2 wyrzutnie miały inne efekty niż mieć powinny ?
W każdym razie starałem się jak najlepiej umiałem, ale kolejny pokaz chcę zrobić jeszcze lepszy :)